İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Galvo Lazer Youtube Kanalı Hakkında Tavsiyeleriniz

ustamturk

0
İyinet Üyesi
Katılım
28 Şubat 2014
Mesajlar
30
Reaction score
0
SEI Laser

1997 yılından beri geliştirilen Italyan SEI Laser, teknolojisi, performansı ve fiyat avantajları ile sektörünün bir numarasıdır. Muadili olarak gösterilen markalaırn aksine, zorlu şartlar altında performans kaybı yaşamadan ve kolay kolay sorun çıkarmadan yıllarca çalışabilir.

Yatırımınızı uzun yıllar korumak için sorunsuz çalışan, yedek parça ve servis garantisi ile sizlere yıllardır hizmet veren, sektörünün lideri markayı tercih edin.

Galvo lazer ?Scan Head? olarak tanımlandırılan tarama kafasına sahip lazer sistemdir. Lazer işlemine uygun materyal üzerinde ve lazer makinasının izin verdiği alan içerisinde kazıma yapılarak desen elde edilir.

SEI Giotto Galvo lazeri diğer galvo lazerlerden ayrıran özellik ise ?Hem Kazıma Hemde Kesim? yapabilmesidir. Böylece tek seferde desen, markalama ve kesim işlemini aynı anda yapabilir, zamandan ve hızdan büyük bir avantaj elde edersiniz

SEI Giotto Wood Lazer

SEI Giotto Wood Lazer galvo lazerin ahşap ve mobilya sektörü için konfigüre edilmiş bir modelidir. Giotto Wood Lazer yeni nesil bir galvo lazer makinesidir. 4 axis, 150×150 cm ebatında ve tek seferde çalışabilme yeteneğine sahip, HS (high speed) yüksek hızlı galvo motorları ile donatılmış çok ileri teknoloji ile üretilmiş bir teknolojidir.

Giotto Wood Lazerler 30.000 mm/sn çalışma hızı ile çok daha hızlı ve çok daha kaliteli sonuçlar elde eder. Yüksek DPI?da resimleri hızlı lazer markalama yapabilmektedir. Ayrıca otomasyona uygun I/O sinyalleri ile konveyör, metraj lazer baskı gibi yetenekleri ile metraj lazer veya kayar tablo tercihi ile daha geniş çalışma alanına sahip olabilmektedir.

SEI Flexi Wood Lazer

SEI Flexi Wood Lazer ahşap işleme, süsleme makinesi olarak kullanılan, mobilya, mutfak aksesuarları gibi geniş ebat lazer çalışması gerektirenihtiyaçlarınıza çözüm olacak yeni nesil tam otomasyonlu bir lazer sistemidir.

Çalışma ebatları 120×240 cm olan Flexi Wood Lazer, çift tablo veya kayar tablo olarak kaliteli hatasız desen kazıma, markalama ve yakma yapılabilmektedir.

http://www.seilazer.com/
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst