ürünü aldım adamlar telefon numarası başka şahısa ait diye üyeliğimi silmişler artı parayıda kredi kartıma iade ediceklermiş yav bu adamlar ne kadar basit iş yapıyor şuan ben nerden bilebilirim 2 yıl önce uye olduğum telefon numarasının ne olduğunu ayrıca yanlış olduğunu sanmıyorum.bence sanal kartla aldığım içinmi böyle yaptılar ..
Sn. Kullanıcı,
Tanımlamış olduğunuz telefon numarasının, başka bir şahsa ait olduğu tespit edilmiştir.
Bu sebeple, işlem ve üyeliğiniz iptal edilerek, ödemiş olduğunuz tutar, kredi kartına iade edilmiştir.
Kredi kartına yapılan iadelerde bankaların durumuna göre 1-2 günlük bir süre geçebiliyor. Bankanızdan bu konuda ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. 1-2 gün içerisinde bu bedel artı bakiye olarak kart limitinize yansıyacaktır. Ayrıca, size gelecek olan ekstrede iade işlemini görebileceksiniz.
---------------------------------
İyi Çalışmalar. Saygılarımızla,
Gitti.........
kafayı yiyeceğim yaw

bu parayı bana kullandırtmıcaklar arkadaşlar sizde sağolun bir paypal bozmadınız bana başıma gelmedik kalmadı..
adamlar üyeliği silmişler yaw sanki telefon numarası ile alışveriş yapıyoruz.kimllikle onay alıcak birde kapıdan kargo bu telaşları ne sizce arkadaşlar??