İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Garanti Hesabıma Girerken Yaşadığım İlginç Sorun?

maswey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba Arkadaşlar,

Garanti hesabıma kendi bilgisayarımdan giremiyorum. Ama başka bir bilgisayardan sorunsuz bir şekilde girip işlem yapabiliyorum. Kendi bilgisayarımda önce tarayıcıda bir sorun olduğunu düşündüm tüm tarayıcıları indirip tek tek denedim (safari,firefox,ie8,chrome) hiçbirinde de giriş yapamadım bende bilgisayardan kaynaklandığını düşündüm ve format attım şimdi denediğimde yine giriş yapamıyorum modemin yönlendirmesinde bir sorun olduğunu düşündüm modemide resetledim:( ama yine giriş yapamıyorum.

Sizce sorun nedir_?

Yardımcı olursanız sevinirim:)

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Çok ilginç site mi hiç açılmıyor? Yoksa internet bankacılığınamı giremiyorsun ?

maswey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Site sorunsuz açılıyor müşteri bilgilerimi ve parolamı giriyorum giriş tuşuna bastığımda sanki hatalı girmişim gibi alttaki kırmızı uyarı çıkıyor
örnek SS
13zzo08.jpg

aşağıdaki kırmızı alan çıkıyor başka bir pc'de ise sorunsuz bağlanıyor:(

GNeRaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
İlginç gelebilir ama klavye kaynaklı bir sorun olabilir. Bir de parolanı yazarken Ekran Klavyesini kullanmayı dener misin?

Başlat -> Donatılar -> Erişebilirlilik -> Ekran Klavyesi

maswey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ekran klavyesi olayı önceden aklıma gelmişti denedim ama olmadı şimdi yeniden ekran klavyesi ile bilgileri girip giriş yapmaya denedim ama yine olmadı nasıl bir hata var bilgisayarda çözemedim acaba modemde yönlendirme ile ilgili bir hata olabilir mi ki? :)

raincu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
4440333 alo garantiyi ara her şeye çözüm üretiyorlar ya !! bunada üretsinler !! :)

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
Sende yine iyiymiş...Ben bir ara açılan popupta başka bir sitenin iframe olarak açıldığını görmüştümde ortalığı ayağa kaldırdım :D Genel müdürlükten bile çeşit çeşit adamlar aradı yok toolbar kullanmışsındır yok bilmem ne yapmışsındır, torjan yemişsindr vs. dediler suçu bana attılar ama ertesi gün aynı makinada aynı bankaya girince aynı iframe görememiştim :D
Bence tel aç anında düzeltiyolar valla ne sorun varsa.

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Sende yine iyiymiş...Ben bir ara açılan popupta başka bir sitenin iframe olarak açıldığını görmüştümde ortalığı ayağa kaldırdım :D Genel müdürlükten bile çeşit çeşit adamlar aradı yok toolbar kullanmışsındır yok bilmem ne yapmışsındır, torjan yemişsindr vs. dediler suçu bana attılar ama ertesi gün aynı makinada aynı bankaya girince aynı iframe görememiştim :D
Bence tel aç anında düzeltiyolar valla ne sorun varsa.

Aynı frame name kullanan baska bir link sebebiyle acilmistir. :)

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
Yok artık :)
xxx bankasının online işlem popupu içinde bir toplistin çıkıyor olması normal yani...Sebepte frame name :p

emreunan

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
Statik ip ise, ayarlardan ip adresini yada ip aralığı yasaklamış olabilirsin.

maswey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar sorun çözüldü. Bugün hesabıma sorunsuz giriş yaptım dün neden giremedim bir türlü anlayamadım ıp adresim statik değil bu arada yinede teşekkürler :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.