İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

garanti sanal kart ve diger sanal kartlar.

qooqle

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar 4-5 farklı şahıs için, internetten üniversite için başvuru yapmam lazım.Garanti sanal kartı kullanıyım dedim;

"Your credit card was declined, please try another card."

Neden böyle bir uyarı alıyorum, internete alışveriş secenegini actım. Garantiden başka sanal kart kullanan var mı acaba içinizde, yardımcı olursanız sevinirim.

DEKAN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Alışveriş esnasında kart türü olarak VISA yerine MASTERCARD 'ı seçeceksin.
Her alışverişte kullanılamıyor nedenini bilmiyorum ..

qooqle

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
garantiden başka sanal kart nasıl kullanabilirim , ya da diger sanal kartlarda da sorun cıkıyor mu?...Turkiyeden mi kaynaklanıyor acaba?

mk++

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bılmıyorum sadece hsbc nın vede oyak bank ın sanal kart sagladıgından haberım var

pilawci

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar 4-5 farklı şahıs için, internetten üniversite için başvuru yapmam lazım.Garanti sanal kartı kullanıyım dedim;

Neden böyle bir uyarı alıyorum, internete alışveriş secenegini actım. Garantiden başka sanal kart kullanan var mı acaba içinizde, yardımcı olursanız sevinirim.

Bazi sistemler sanal kartlari kabul etmiyorlar. Ornek: Facebook
Bankanla iltisime gecmen gerekli, gerci onlarinda diyecegi sudur bankamiz desteklemiyor. Sanal degil ama normal kart kullanirsan islemi yapabilirsin.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
eskiden negüzel yapıkredi sanal kart sağlıyodu şimdi garantiye kaldık

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Garanti sanal karta hayran olan biriyim. :) 3D yi bile destekliyor.

Kartı declined görmesinin nedeni limittende kaynaklanıyor olabilir. Limiti Türkiye kurunu esas alarak hesapladıysan biraz yükselt. Sorun düzelebilir.

kostak

0
Yasakli Uye
Reaction score
1
4440333 den sanalkart açtırabilirsiniz sanalkartı ben paypala girdim oldu ama 1 2 ay paypal hesanınıza para gelmesin transfer yapmayın iptal ediyor paypal

ResSam

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sanal kartınızı kullanarak buradan 2. bir sanal kart alabilirsiniz.

ben burdaki gizli soruya verdiğim cevabı unuttum giriş yapamıyorum :S bir sürü evrak falan istiyor galiba bir mail göndermişlerdi baya oldu acaba açtılarmı hiç kontrol etmedim ama dediğin gibi burasıda işe yarar.

Mesela betson gibi yasakpara şirketlerine garanti sanal kartla para yatıramıyorum ama sanal kartı önce wirecard.com buraya tanıtım burdan yeni bir kart açıp sonra betsona paya yatırdım. :) tabi yatırıyordum :D

sanal kartı birkaç yabancı site bende kullanamadım, garantiye ayit bir pencere açılmıştı bende birkaç bilgi istedi girdim bilgileri ama olmamıştı (sanırım bir programın crack ını arıyordum) müşteri hismetlerini arayın bence kesin garantinin engellediği bi yerler vardır, o engellemeleri kaldırmayı ancak müşteri hizmetlerinden yapabilirsiniz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.