Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar doğru yeremi açtım bilmiyorum ama Garanti'nin (Paracard) sanal kartında baya bi bonus puan birikti. Bunları nasıl harcaya bilirim Son kullanma tarihi şubatta bitiyor sanal kartın bonusların üstüne yatacaklar gibime geliyor
sanal kartın ayrı bonusumu var bu zaten normal kredi kartına bağlı değilmi ? Bende çok alışveriş yaptım sanalkartla ama normal karta aktarılıyor diye bildiğimden hiç bakmadım bile bonusa falan
sanal kartının süresi bitince otomatik yenilecektir.
puanların aynı şekilde kalacaktır ama hiçbir şekilde işine yaramayacaktır. şu anda 4 senedir açık olan sanal kartımın rekor bir oranda puanı var, öylece duruyor.
Bir ara garantinin http://www.yesilpuan.com sitesi vardı eskiden harcama yapılıyordu ama oda 3 senedir kapalı.
sanalkartin otomatik yenilenir ve puanlari suan ne paraya donusturuluyor nede harcayabiliyorsunuz ama musteri hizmetlerinin verdigi bilgi puanlar hala birikiyor belki ilerde bu hizmeti acarlar ise kullanabilirsiniz demislerdi 1 sene once..
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.