arkadaşlar garanti sanalkart ile paypal hesabı alabilir miyiz.. yardımlarınızı bekliyorum
21 Haziran 2008 #1 U ugurupa 0 İyinet Üyesi Katılım 29 Nisan 2008 Mesajlar 38 Reaction score 0 arkadaşlar garanti sanalkart ile paypal hesabı alabilir miyiz.. yardımlarınızı bekliyorum
21 Haziran 2008 #2 bilgi 0 İyinet Üyesi Katılım 23 Eylül 2004 Mesajlar 6,835 Reaction score 171 Konum ►∞ Ben garanti sanalkart ile açmıştım... karttan paypala para göndermek için evet, paypaldan karta para aktarmak için hiç yapamadım açıkcası!
Ben garanti sanalkart ile açmıştım... karttan paypala para göndermek için evet, paypaldan karta para aktarmak için hiç yapamadım açıkcası!
24 Haziran 2008 #3 S sunes 0 İyinet Üyesi Katılım 28 Eylül 2007 Mesajlar 60 Reaction score 0 ugurupa' Alıntı: arkadaşlar garanti sanalkart ile paypal hesabı alabilir miyiz.. yardımlarınızı bekliyorum Genişletmek için tıkla ... alabilirsin,pp deki parayı karta aktarmak istiyorsan visa üzerinden bi sanal kart acman gerekir.
ugurupa' Alıntı: arkadaşlar garanti sanalkart ile paypal hesabı alabilir miyiz.. yardımlarınızı bekliyorum Genişletmek için tıkla ... alabilirsin,pp deki parayı karta aktarmak istiyorsan visa üzerinden bi sanal kart acman gerekir.
24 Haziran 2008 #4 E Ekstra 0 İyinet Üyesi Katılım 7 Ekim 2006 Mesajlar 1,428 Reaction score 1 Konum 127.0.0.1 Garantinin sanal kartı mastercarddı sanırım, para çekemezsin o yüzden. Sanal kartla verified yapmanızı önermiyorum limited olursa ki olacak sorun ve sorunlar ile başınız ağrır.
Garantinin sanal kartı mastercarddı sanırım, para çekemezsin o yüzden. Sanal kartla verified yapmanızı önermiyorum limited olursa ki olacak sorun ve sorunlar ile başınız ağrır.