İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Garantiarkadaş 500.000 üye hakkında (audi a3 kazanan)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

WhiteKey

0
İyinet Üyesi
Katılım
13 Aralık 2004
Mesajlar
400
Reaction score
0
Konum
istanbul
öyle olduğunuda düşünmüyorum çünkü üye sayfalarında (ana sayfa değil affiliate yani web sayfalarında) audi a3 reklamı bir süredir yok anca şu olabilir 500.000 . üyeyi takip eden kişiler olduysa onlar arasında çekişme olmuştur yoksa bu üye çıkarken affiliate sayfasından üye olan kişilerin haberi yoktu ki üyelerini zaten bu sayfadan yapıyorlar toplamda garantiarkadas.com dan giripte kayıt olan kullanıcı %0.3 gibi birşeydir.

kazançları haklı haksız konusundada gene üye alımı yapılan sayfada
GarantiArkadaş servisine ilk kayıtta hediye 50 SMS hakkı verilmektedir.Sonrasında diğer üyelerin cep telefonlarına göndereceğiniz kısa mesajlar ücretlidir.Site üzerinden diğer üyelere göndereceğiniz web mesajlar ücretsizdir.Aboneler, sadece kendi kullandıkları şebeke aboneleri ile mesajlaşabilir.GarantiArkadaş servisinde üyeler arasında mesajlaşma ve benzeri mesaj tabanlı hizmetler,piyasada yer alan tüm telefon marka ve modelleri ile kullanılabilir.GarantiArkadaş wap özellikli hizmetleri için telefonunuzun wap veya gprs özelliklerini destekliyor olması ve ilgili ayarlarının yapılmış olması gerekmektedir.Wap/gprs ücreti, GarantiArkadaş servisi ücretine dahil olmayıp,abonesi bulunduğunuz gsm operatörü tarafından belirlenerek tahsil edilmektedir.Ücret haftalık 10 standart sms / 20 kontördür ve haftalık olarak yenilenir.GarantiArkadaş üyeliğinizi sona erdirmek için kısa mesaj ile iptal yazıp 3332'ye gönderiniz ya da müşteri hizmetlerimizi arayınız.Avea, Turkcell ve Vodafone altyapısı kullanılarak sunulmaktadır.Ce Ltd. Şti.Avea Müşteri Hizmetleri: 05557383700 Turkcell ve Vodafone Müşteri Hizmetleri: 02122769276

yazılı. kaldıki verilen servisde diğer arkadaşlık sitelerine göre çok ucuz 50 ytl/ay isteyen yerler var. 80 kontur 8 ytl/ ay gibi birşey yapıyor.

Tek haksız oldukları yerde ilk verdikleri melodi olayında ücretler yazmıyordu diye hatırlıyorum o dönem bende kullanmadım sonra ücretleri vs. yazdılar kullanmaya başladım.

Mantıken bugün cep veya kredi kartınızla biryere üye oluyorsanız mutlaka ücretine bakarsınız vede bakıyorlar bunu üye sayısındaki miktarla görebilirsiniz parti verdiler gecenin 4 üne kadar partide takılacak sadece istanbul da binlerce kişi çıktı. buda üyeliğini iptal etmeyen kişilerin istanbul tarafı çoğu kişi gece 4 e kadar dışarda kalmaz ailesi izin vermez veya gitmek istemez bu şartlarda bukadar üyeyle okumadan üye olan olduğunuda sanmıyorum zaten sms ilede ücret konusu birdaha gönderiliyor onuda okumadan kayıt oluyorsa zaten hiç dert yanmasına gerek yok :)

ha içeriği kalitelidir değildir onu tartışmam ama bu tarz eleştiri veya iftiraları hakettiklerini düşünmüyorum. :p
 

n0tepad

0
İyinet Üyesi
Katılım
8 Mart 2006
Mesajlar
613
Reaction score
0
herhangi bir hakarette bulunduğumu düşünmüyorum. ücretinide eleştirmiyorum daha once de 3 kez dediğim gibi onu baska bir konuda tarsiriz diyorum. (ücret dediğim parasız deyip paralı üyelik acması, insanların haberi olmadan kontro gitmesi) vs vs..

sadece sunu soyleyim bugun yonja.comda 1 milyon insan var sanırsam. bunların hepsi paralı üyelimi değil ? ama garantiarkadas.comda herkes paralı üye.. değil mi yoksa ?
 

xxxx

0
İyinet Üyesi
Katılım
11 Temmuz 2003
Mesajlar
1,837
Reaction score
0
ben şuan siteye bakıyorum 13 kazanan kişi gebzeden süleyman diye biri değiştimi?yani
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst