İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Garip Bir Şeyler Sor! - Yeni Proje Hayatta

Taspinardizayn

0
İyinet Üyesi
Katılım
20 Ekim 2011
Mesajlar
80
Reaction score
0
Merhabalar,

Hepinize garip bir projemizden bahsetmek istiyorum. Sor.Garipbisey.com – Sadece garip soruların sorulduğu ve cevaplandığı seviyeli ama terbiyenin sınırlarını zorlayabileceğimiz bir platform. Herkes soru sorabilecek ve cevaplayabilecek bunun için üyelik formu doldurup üye olmanız yeterlidir.

Peki ne olacak burada?

Herkes aklına takılan, insanların tepkisini merak eden, kıyaslama yapmak isteyen, tartışmak isteyen, canı sıkılan, insanların canını sıkmak isteyen veya tam tersi düşündürerek yüzlerini güldürmek isteyen herkes BURADAN soru gönderebilir, ve cevaplayabilir. İsteyen sadece takılabilir.

#Garipbisey.com yazarlarının aynı şekilde Sor.Garipbisey.com’da da üyelikleri mevcut. Giriş yaptıktan sonra dilediklerini yapabilirler.

İçerisinde bir yerlerde hep sakladığı, insanlar arasında konuşmaktan çekindiği, utandığı bir sorusu, sorunu veya merakı olanlar gerçek kimliklerini belli etmeden istediği soruyu sorabilirler.

Hepinizi aramıza bekliyoruz, çok yakında hem Garipbisey.com hem de Sor.garipbisey.com için kampanyamız ve çekilişimiz olacaktır.

logo.png


“Sor.Garipbisey.com Sizce tutar mı?”

Tanıtımın Başlığı
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst