İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Garipbisey.com ve Yazar Alımı - Yeni

Taspinardizayn

0
İyinet Üyesi
Katılım
20 Ekim 2011
Mesajlar
80
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar, Garipbisey.com daha önceden yazar alımı yapmış bir çok arkadaş ile çalışmaya başlamıştık.

Fakat son zamanlarda yeni yazarlara ihtiyaç duyduğumuzdan tekrar yazar alımları yapmaktayız.

garipbisey.png


Garipbisey.com - herkesin ilgisini çekeceği; garip, enteresan, ilginç başlıklar altında: video, resim, yazı, makale ve açıklayıcı bilgiler olmak üzere hiçte sıkıcı olmayan konular içermektedir.

Alacağımız yazarlar her türlü konuda yazabilirler fakat yazdığı yazının veya yayınladığı nesnenin garip olması gerekmektedir. Ve kesinlikle kopyala-yapıştır yazı veya resim istemiyoruz. Resimler kendi serverımıza yüklenecektir..

Tabiki de yazar arkadaşlarımızı hayrına çalıştırmayacağız. Bunun içinde daha önceden yapmış olduğumuz bir çalışmamız bulunmaktadır.
#Yazı ücretlerini öğrenmek isteyen arkadaşlar PM istesinler.

Yazı ücretlerini uygun gören ve bizimle çalışmak isteyen arkadaşlar;
http://garipbisey.com/yazar-alimi/
sayfasının altındaki formu doldurup göndermeleri yeterlidir.

odemeler.jpg

Çok yakında Paypal...

Arkadaşlar fiyatlara ek olarak sizlere destek vermek amacıyla Haftanın en çok okunan 3 yazısına da ödüllerimiz bulunmaktadır. Ayrıca Belirlediğimiz hafta ve günlerde 5 kata kadar fazla ücret alabileceğiniz kampanyalarımız olmaktadır.

İlk kampanya 8-15 Şubat arasında yapılmıştır.
 

Taspinardizayn

0
İyinet Üyesi
Katılım
20 Ekim 2011
Mesajlar
80
Reaction score
0
Arkadaşlar fiyatlarda yenileme olmuştur. Yeni fiyatları http://garipbisey.com/yazar-alimi/yazi-ucretlendirme/ adresinden görebilirsiniz. Yazarlarımıza yapılan ilk ödemelerin kanıtları, ödeme yapıldıktan sonra burada ve sitede yayınlanacaktır. :)

Ekleme: Arkadaşlar fiyatlara ek olarak sizlere destek vermek amacıyla Haftanın en çok okunan 3 yazısına da ödüllerimiz bulunmaktadır. Ayrıca Belirlediğimiz hafta ve günlerde 5 kata kadar fazla ücret alabileceğiniz kampanyalarımız olmaktadır.

İlk kampanya 8-15 Şubat arasında yapılmıştır.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst