Gececiler Topiği

0
Onaylı Üye
Üye
Herkese iyi geceler, bu aralar uyku düzeni bile kalmadı.

T
trgy
Misafir
Her gece olduğu gibi ben de buradayım ama bugün erkenciyim biraz. 1 buçukta benim ışıklar kapanır. :)

0
Onaylı Üye
Üye
Bende burdayım :) dünden beridir offline olmadım. Sabaha kadar burdayım canım konu paylaşmak istiyor.

E
Ephitet
Misafir
yattım, içim geçmiş uyumuşum rüyamda hocamı gördüm, görür görmez uyandım hemen bilgisayarı açtım, projeyi flashdiske atmayı unutmuşum sabah hayatta hatırlamazdım, attım şimdi projeyi trgy ile bi ticaret yaptık 2dk da 250 lira kazıkladı beni :D şimdi rahat rahat yatıyorum.

İyi geceler iyinet.

0
Onaylı Üye
Üye
İyi geceler arkadaşlar sizlere :)

0
Onaylı Üye
Üye
yattım, içim geçmiş uyumuşum rüyamda hocamı gördüm, görür görmez uyandım hemen bilgisayarı açtım, projeyi flashdiske atmayı unutmuşum sabah hayatta hatırlamazdım, attım şimdi projeyi trgy ile bi ticaret yaptık 2dk da 250 lira kazıkladı beni :D şimdi rahat rahat yatıyorum.

İyi geceler iyinet.

250 liradan sonra mı rahat rahat uyuyosun :D :p

İyi geceler herkese.

0
Onaylı Üye
Üye

İyi geceler iyinet.

bi 250 lira da bana ver madem, daha rahat uyursun :p

0
Onaylı Üye
Üye
Ben olmadan buralar boş kalıyor yarın biraz daha hareketlendirelim :D

Geri