İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Geceniz Mübarek olsun / absürt sitelerden rica

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Remark

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhabalar...

Tüm arkadaşların berat gecesi mübarek olsun..

absürt sitesi olan arkadaşlardan ufak bir ricam olacak.

Bu gece yüzü suyu hürmeti için sitelerini kapatsınlar. absürt reklam yayınlayan arkadaşlar bannerlerini bu gecelik olsun kaldırsınlar..

Ayette geçen, 'mübarek gece'den maksat; Berat gecesidir. Kur'ânın bu gecede, Yedinci semadan dünya semasına indirildi. Kadir gecesinde ise ilk kez Peygamber Efendimize indirilmeye başlandı.

Bu gecenin beş özelliği vardır:

1) Bu gecede önemli işlerin seçimi ve ayırımı yapılır.
2) Bu geceyi ibadetle geçirenlere yardımcı olması amacıyla Allah tarafından melekler gönderilir.
3) Bu gece bağışlanma ve af gecesidir.
4) Bu gecede yapılan ibadetlerin fazileti çok büyüktür.
5) Bu gecede Peygamberimize şefaat yetkisinin tamamı verilmiştir. Bu yetkinin üçte biri Şaban'ın onüçüncü günü, üçte biri Şaban'ın ondördüncü günü, geri kalan üçte biri de Şaban'ın onbeşinci günü verilmiştir.

Bu gece hakkında daha detaylı bilgi için http://www.biriz.biz/itikat/berat.htm adresini ziyaret ediniz.

Bu ricamı kırmayan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Dualarınızı milletimiz ülkemiz için ergememenizi istiyor hepinizi ALLAH'a Emanet ediyorum.

Selam ve dua ile..

gameforever

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Tüm müslüman aleminin kandili mübarek olsun, arkadaşa her konuda katılıyorum.

webyazilim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tam olarak absürt sitelerin kapatması değil, o sitenin ziyaretçisinin girmemesi önemli. kapatınca girmek isteyip giremeyecekse asıl o zaman vay haline milletin.

herkesin kandili mübarek olsun...

Ece

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ne güzel düşünmüşsün.
----

—“Bu gece nasıl bir gecedir?
—“Bu gece, Allah-u Teala, rahmet kapılarından üç yüz tanesini açar. Kendisine şirk koşmayanların hemen herkesi bağışlar. Meğer ki, bağışlayacağı kimseler büyücü, kahin, devamlı şarap içen, faizciliğe ve zinaya devam eden kimselerden olsun. Bu kimseler tövbe edinceye kadar, Allah-u Teala onları bağışlamaz.

Gecenin dörtte biri geçtikten sonra, Cebrail yine geldi ve şöyle dedi: "Ya Muhammed başını kaldır. Bir de baktım ki, cennet kapıları açılmış.
Cennetin birinci kapısında dahi bir melek durmuş şöyle sesleniyor: "Ne mutlu bu gece rüku edenlere.
İkinci kapıdan dahi bir melek durmuş şöyle sesleniyordu: "Bu gece secde edenlere ne mutlu".
Üçüncü kapıda duran melek dahi, şöyle sesleniyordu: "Bu gece dua edenlere ne mutlu." Dördüncü kapıda duran melek dahi şöyle sesleniyordu: -"Bu gece, Allah'ı zikredenlere ne mutlu".
Beşinci kapıda duran melek dahi, şöyle sesleniyordu: "Bu gece Allah korkusundan ağlayan kimselere ne mutlu."
Altıncı kapıda duran melek dahi, şöyle sesleniyordu: "Bu gece Müslümanlara ne mutlu." Yedinci kapıda da bir melek durmuş şöyle sesleniyordu: "Günahının bağışlanmasını dileyen yok mu ki, günahları bağışlansın.
Bunları gördükten sonra, Cebrail'e sordum: "Bu kapılar ne zamana kadar açık kalacak?
Şöyle dedi: "Ya Muhammed, Allah-u Teala, bu gece, Kelp kabilesinin koyunlarının tüyleri sayısı kadar kimseyi cehennemden azat eder."

---
Gerçekden bu gece günah'dan uzak durabilsek ne güzel olur, konuyu açan arkadaşın istegi çok güzel.

Remark

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
forumda bu tür site sahiplerinden tanıdıklarımız varsa uyarılım.
bu gece için itiraz edecek arkadaş yoktur heralde.

Remark

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Mywedding
insanların hatrı geçeceği arkadaşları vardır. ve insanlar sevdiği insanları uyarabilirler. olayı biraz saptırıyorsun. kelime oyunu yapmaman iyi olur.

CyberTurk
elbete herkezin inancı kendine. benimki bir ricadır.sitemdeki yazıda sadece mizah amaçlı yazılmıştır. Bunlar atraksiyon değil gerçekler inancımın gerçekleri ve emirleri. zaten kimseyide zorla kapatsın da demiyor öyle bir ifadede kullanmıyoruz.

Herkezin görüşüne eyvallahımız var. Hayırlı kandiller sizlerede.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Birşey kapatılacaksa bu gece değil her gece kapatılmalı. Bazı şeyler bazı periyodlarda günah değil. Günah her zaman günahtır.

Bütün kardeşlerimin kandili mübarek olsun. Allah hepinize helal yollardan kazanıp, kazandıklarınızı helal yollarda harcamayı nasip etsin.

akon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
uyarmakta neyin nesi oluyor.. az önce rica demiştiniz , şimdi uyaralım...

vay be..

birilerine laf sokmayı bukadar seven başka bir insan görmedim. Adamın bir kötülük düşünmeden yazdığı ortada haber verelim yerine uyaralımı kullanmış buna bile laf söylüyorsun çok ilginç.

OnurSQL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Konu'nun yönü tartışmaya gittiği için kilitliyorum. Ayrıca herkesin kandilinide geçde olsa kutluyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.