İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Gedikgoss Ödemesi aldım aRkadaşlar duyrulur!

apostle

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar sonunda sorumuzun cevabını aldık bugün itibariyel ilk ödememi aldım gerçi içerde bir ödemem kaldı ama o bu ayın ödemesi idi... Gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz inşllah böyle güzel devam eder ödemelerde sıkıntı olmaz

ENVER

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bende tıkları saymıyor bu gedikros siz nasıl saydırdınız hangi banneri kullandınız flashmı normal mi?

forumcuali

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben de aldım arkadaşlar...biraz gecikmeli aldım ama bi sorun çıktı banka hesabımdan ondan bi de yeni yeni oturuyor sistemleri...tavsiye ederim..güzel ilgileniyorlar...beni 3-4 defa tel.ile aradılar hemde...tşk.gedikgross.com a..

apostle

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben de aldım arkadaşlar...biraz gecikmeli aldım ama bi sorun çıktı banka hesabımdan ondan bi de yeni yeni oturuyor sistemleri...tavsiye ederim..güzel ilgileniyorlar...beni 3-4 defa tel.ile aradılar hemde...tşk.gedikgross.com a..

birde fatura kesemeyenler için ödeme birazdaha sorunlu oluyormuş ama ödediler tavsiyemdir kullanın derim saymaya gelince sayıyor herhalde 3. ödememi isticem bir kaç gün sonra 1. yi aldım 2. duruor zaten:)

ZuZuu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
birde fatura kesemeyenler için ödeme birazdaha sorunlu oluyormuş ama ödediler tavsiyemdir kullanın derim saymaya gelince sayıyor herhalde 3. ödememi isticem bir kaç gün sonra 1. yi aldım 2. duruor zaten:)

kolay ödeme alabilmemiz için reklamlarını yayınlayp karşılığını alabilmemiz için faturamı kesmemiz gerekiyor yani ?

Gookhan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
hayırlısı olsun. bakalım. şimdilik sisteme yüklenmesek iyi olacak. Yavaş yavaş kullanmaya başlarız.

yakamoz01

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
usta ödeme isteğinden sonra kaçgün içinde aldın ödemeni... ben de başvurdum da beklemedeyim

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.