İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

geleneksel 1.000. mesaj

depeche

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
a.s iyi adam lafının üstüne gelirmiş erhan online :D bide bu erhan bi oyuna sarmış neti felan unutmuş :D

Sinyor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
bırak damardan girmeyi nerden öğrendin sen bu edebiyatı? koçerin selamı var erhanla sana özellikle erhamaymış :D

sende selam söyle :) kusura bakmasın geçen gün telefon şakası yapmaya çalıştım öncelerde yedi gibime geldi kumluk karşısına gel buluşalım falan dedi :p

Sinyor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
a.s iyi adam lafının üstüne gelirmiş erhan online bide bu erhan bi oyuna sarmış neti felan unutmuş

hahaha yok oyundan değil net pc'mi aldılar elimden :( giremiyorum arada bir kaçamak yapiyorum oynayabildiğim tek oyun solitaire bi de okey :D

depeche

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hacı bu oyun işi ne iş :D sultan ahmet camii ne gidip tövbe etmişsin madencilikle uğraşıp asker yetiştiriyormuşsun :D

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
RSS kadar yararlı paylasım yapın da gold olun :D (kalpchat sana laf atmısım gibi duruyor da toparlamakla uğrasamayacağım büyük rakı devirdim de geldim :D)

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
valla benimde kafa zom. 2 saattir yoldayız arabada içe içe içe içe zom güm kafam dönüyo :S

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.