İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Geleneksel İyinet İstanbul Buluşması

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Ben gelebilirsem yarın sabahtan geliyorum diye yazacağım buraya.Hala mesaideyiz bitecek inşallah :) Bir kaç kare resim çekilin ben gelemezsemde ya :(

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
9
Arkadaşlar birazdan dağa çıkıyoruz hafta içi iptal olmuştu son dakika oldu benim için daha önceki sözümdü bu kusura bakmayın ...
Size iyi buluşmalar
Herkese Selamlar...
Zanza ve Ersin kardeşim kusuruma bakmayın..

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
Arkadaşlar birazdan dağa çıkıyoruz hafta içi iptal olmuştu son dakika oldu benim için daha önceki sözümdü bu kusura bakmayın ...
Size iyi buluşmalar
Herkese Selamlar...

dikkat et kendine dağda ayılar kacırmasın seni :D ihtiyar :)

Zanza

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Size iyi buluşmalar
Herkese Selamlar...
Birdahakine artık size iyi eğlenceler...
Gelenleri görelim bide... 14:00 da Haldun Taner'in önünde...

cakirx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
ben hala kütahyadayım işlerimi halledip cumartesi ist. de olurum diye düşünmüştüm ama nasip olmadı buluşan arkadaşlar iyi eğlenceler

theersin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Arkadaşlar ya kusura bakmayın dün yalovaydım gece 10 gibi istanbula geçtim ordanda bir arkadaşıma geçtim format atmak için işlerim vardı formatımı attım vs. 1 gibi evden ayrıldım ben laptopu bazen hızlı işim olduğu zaman biran önce çıkmak için direk kapatırdım kapata kapata bir hal oldu gece eve geldim laptopu açıcam yok açılmıyor gece 4e kadar uğraştım düzeltmedim sabah da erken kalktım yaparım diye uğraşa uğraşa anca bu saatte yaptım biraz kafam dağıldı..

umarım buluşma iyi geçmiştir.

Arkadaşlar kaça kadar buluşmadasınız 6 ya kadarsa gelebilirim 1saat yol 2 saat sohbet edebiliriz..

laptop u olan yokmu wireless bulamadınızmı :)

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
foto çektinizmi trextra

Breeze

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
valla ben gittim ama ne kişileri tanıyorum ne tel. no aldım armut gibi 2.30 a kadar bekledim sonra atladım vapura döndüm

Zanza

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Kadıkoydeydim o kadar tel no alanlardan sadece trextra aradı büyük bir ekim yaşadık bugun hadi hayırlısı...

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
istanbulda felan yakın civar şehirlerde olsam ben severim öyle şeyleri aslında ama ucakla 2 saat otobüsle 18 saat uzagım.
ekilmekte ne koyar beeee

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.