İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Gelirli Evcil Hayvan Eşyaları Satış sitesi

jacktheblack

0
İyinet Üyesi
Katılım
14 Şubat 2010
Mesajlar
450
Reaction score
14
Yaz sonu açtığım evcil hayvan alışveriş sitemi satışa çıkartmak istiyorum. Özellikle evcil hayvan kıyafetleri ve aksesurları üzerine satış yaptığım siteyi maalesef yaz sezonuna doğru tekrardan başka işlerle uğraşacağım için satmam gerekiyor. Müşterilerden gelen talepleri maalesef karşılayamayacağım ve satış gerçekleştiremeyeceğim için böyle bir karar aldım.

Öncelikle gittigidiyor üzerinden de satış yapılmaktadır. Fakat son 1 ay dükkanı kapadım başka işlerle uğraştığım için. Takip edecek zamanım maalesef yok.

http://profil.gittigidiyor.com/oktunc35

Buradaki yorumları okuyunca zaten nasıl bir satıcı olduğumu müşterileri nasıl memnun ettiğimi görebilirsiniz. Ben küçük hediyeler ekleyerek özel ambalajlarda gönderiyordum.

Site tamamen özel kodlamadır. Admin panelli, ürün ekleme vs herşey yapılmaktadır. ASP olarak kodlanmıştır.

Sitede sadece evcil hayvan kıyafetleri, aksesuarları satıyordum. Hepsi bende stoktaydı. Elimde hala mevcut mal vardır. Siteyi açmadan önce toplamda 4.5 milyarlık stok almıştım. Elimde 750TL lik bir stok kaldı. Şampuan, elbise, tasma vs. bunları da alan kişiye vereceğim.

Kıyafetler ve aksesuarları aldığım yerlerin tüm bağlantılarımı sizlere vereceğim. Böylece uğraşmak durumunda kalmayacaksınız.

İzmir Haber sitesinde 300*300 reklam hala dönmekte. Ücretsiz olarak 2 ay boyunca reklam kalabilir.

Domainin süresi ağustos sonuna kadar olması lazım. Onu da uzatırım isterseniz 1 sene sorun olmaz.

Aylık geliriniz değişecektir. Eğer veteriner ve kıyafet isteyen petshoplarla anlaşırsanız geliriniz yükselecektir. Satacağınız ürünler % 75-90 arası kar vardır :)

Sitenin tasarım ve yazılımına 1500 TL masraf yaptım. Biraz tuzlu oldu sanırım :)

750TLlik ürün stoğu, Komple Trendy Pets World sitesi ve ürünleri alabileceğiniz bağlantılar dahil olmak üzere istediğim fiyat 500 TLdir. Ek olarak satıştan gelecek meblağın bir kısmını barınaklara yardım yapmayı düşünüyorum. Son olarak sadece site kodlamasını ve tasarımını isteyen olursa uygun bir fiyattan verebilirim tek bir kişiye olmak üzere.

Ciddi alıcılar detaylı ne öğrenmek istiyorlarsa özel mesaj atabilirler.



Site başlığını düzeltmiyorum. Sanki evcil hayvan satıyormuşum gibi olmuş. Onu Evcil Hayvan Eşyaları Satış sitesi olarak değiştirme imkanımız varsa süper olur :)
 

zahmaci

0
İyinet Üyesi
Katılım
19 Ekim 2003
Mesajlar
549
Reaction score
0
Konum
Antalya
Arkadaş ile prensipde anlaştık ;)
Bize 7 eminlik edecek birilerini arıyoruz...
 

tiva

0
İyinet Üyesi
Katılım
20 Eylül 2003
Mesajlar
2,741
Reaction score
4
Site konusu güzel bir girişim olmuş.
 

jacktheblack

0
İyinet Üyesi
Katılım
14 Şubat 2010
Mesajlar
450
Reaction score
14
arkadaşlar satış şu andan itibaren güncelliğini korumaktadır.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst