- Reaction score
- 0
Websitesi için istenen en düşük :125 TL
Adresi : www.filmgezegeni.com
Günlük Hit : 350
Domainin yaşı: 8 AY
Kuruluş Tarihi:2011
Pagerank Değeri: 0
Banlı Olduğu Arama Motoru Varmı:Yok
Banlı Olduğu Sponsor Varmı:Yok
Satma Nedenim: İlgisizlikten dolayı
Şekli: İş bankası havale yoluyla
Hosting dahil midir : Evet
Sitede hiçbir sorun yok sadece ilgilenemediğim için satıyorum sitenin scripti ücretli bir script ve sadece scriptin fiyatı 150 TL site üzerine 3 tane reklam hesabı mevcut indirdik.com reklamlarıda almıştım yakın zamanda 0,60tl olmuş diğerlerinin içlerinde toplam 20-22 TL var domaini çok iyi sitenin face sayfasıda mevcut 2.861 kişi var ayrıca sitede 847 tane film var bot da mevcut şuan hosting sunucun.com da ve yeni alındı 8 aylık.Alacak olana şimdiden hayırlı olsun lütfen ciddi alıcılar pm göndersinler ya da bu adresten benle iletişime geçsinler [email protected]
Adresi : www.filmgezegeni.com
Günlük Hit : 350
Domainin yaşı: 8 AY
Kuruluş Tarihi:2011
Pagerank Değeri: 0
Banlı Olduğu Arama Motoru Varmı:Yok
Banlı Olduğu Sponsor Varmı:Yok
Satma Nedenim: İlgisizlikten dolayı
Şekli: İş bankası havale yoluyla
Hosting dahil midir : Evet
Sitede hiçbir sorun yok sadece ilgilenemediğim için satıyorum sitenin scripti ücretli bir script ve sadece scriptin fiyatı 150 TL site üzerine 3 tane reklam hesabı mevcut indirdik.com reklamlarıda almıştım yakın zamanda 0,60tl olmuş diğerlerinin içlerinde toplam 20-22 TL var domaini çok iyi sitenin face sayfasıda mevcut 2.861 kişi var ayrıca sitede 847 tane film var bot da mevcut şuan hosting sunucun.com da ve yeni alındı 8 aylık.Alacak olana şimdiden hayırlı olsun lütfen ciddi alıcılar pm göndersinler ya da bu adresten benle iletişime geçsinler [email protected]