İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Gelirli Hotfile Platinum - Gold - Bronze Hesabım Satılıktır

SpizeLt

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
1 senelik hotfile hesabım satılıktır arkadaşlar. Eğer üstüne düşerseniz çok iyi kazanç elde edebilirsiniz. Ben üstüne pek düşmedim artık sıkıldım bu işlerden o yüzden satılığa çıkarıyorum. Detaylı bi şekilde açıklama yapayım

2010-07-27 Tarihinden itibaren hesabım Platinum - Bronze - Gold - Platinum arası gitmektedir.

Hesabın içinde 28 Gb Mp3 - Film - Video Klip - 5 - 6 adet Oyun ( oyunun linkleri hitli sitelere dağıttım iyi geliyor ordan )

Mp3 ler Metro Fm in 2010 daki hemen hemen ( her haftanın ) tüm Top 20 listesi mevcuttur. Ve daha nice albüm ( türkçe - yabancı ) ler mevcuttur.

En kötü olduğu günlerde bile günlük 20 30 Dl alıyorum arkadaşlar. Eğer bakarsanız çok iyi gelir elde edebilirsiniz.

Reflerden kazancım da idare eder
smile.gif
Son günlerde 0.06 - 0.08 arası falan alıyorum. Geçen haftalarda 0,15 - 0,20 arasındaydı

Ayrıca hesabımda şuan : $7.52 Bakiye bulunmaktadır.

Resimlerin olduğu link ;

Hotfile Hesabımdan Görüntüler

Not : Alan arkadaşa birde Hotfile Premium üyelik ve güncel hitli forum siteleri hediye !

Fiyat olarak :
50 $ Paypal veya
70 Tl Bilyoner​

tepki

0
İyinet Üyesi
Reaction score
65
bu hesapta başka bişey var gibime geliyor madem günlük 20-30 dolar alıyorsun neden 50 dolara ye satıyorsun uğraşmak istemiyorum demişsin sana zararımı varki bırak kalsın öyle indiren zaten indirir senin kazancın düşmez senin dedigine göre

SpizeLt

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Günlük 20 30 $ aldıgımı nereden çıkarıyorsun ? Öyle alsam niye satayım kardeş ?

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
En kötü olduğu günlerde bile günlük 20 30 Dl alıyorum arkadaşlar. Eğer bakarsanız çok iyi gelir elde edebilirsiniz.

bu hesapta başka bişey var gibime geliyor madem günlük 20-30 dolar alıyorsun neden 50 dolara ye satıyorsun uğraşmak istemiyorum demişsin sana zararımı varki bırak kalsın öyle indiren zaten indirir senin kazancın düşmez senin dedigine göre

20-30 dl alıyorum demiş arkadaş konuyu açarken. Ordaki dl dolar demek değil download demek üstadım ;)

SpizeLt

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Almak isteyen varsa şuanda verebilirim. Şuan 4,20 $ var. 50$ a satıyorum son fiyattır.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.