İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Gelirli İngilizce Sağlık Makale Sitesi

Erhantez

0
İyinet Üyesi
Katılım
19 Nisan 2008
Mesajlar
54
Reaction score
1
Geçmiş olsun. Kim haklı kim haksız anlayamadık. Bana alan arkadaş mağdur gibi geldi çünkü bir site bir günde 3 dolar kazanabilir mühim olan 3x30 ayda 90 dolar kazanabiliyor mu budur. Gerçi Aylık, Haftalık screenshotlar gönderildiği söylenmiş bende satıcı arkadaşı zan altında bırakmak istemem ama çokta problem değil işin doğrusu onları edit etmek.

Tam konuyu sonuna kadar okuyayım da aylık raporun daha önemli olduğunu 1 günlük kazancın satış için fiyat belirlemede yeterli olmadığnı yazayım diyordum ki geç kalmışım meğerse olan olmuş..

Şöyle de bişey var, Google eğer ciddi bir yayıncısıysanız hemen hesabınızı komple banlamıyor sadece site blockluyor diğer sitelerinizle yayına devam edebileceğinizi belirtiyor. Tabi ihlalden ihlale de bu kural esneklik gösteriyor da olabilir.

Kanaatime göre alıcı arkadaşa geçmiş olsun diyorum ama.
 

akservers

0
İyinet Üyesi
Katılım
6 Eylül 2007
Mesajlar
49
Reaction score
0
url kanal raporu gönderilmedi herhangi bi hesaptanda çekip yollanabilir o yüzden güvenipte tanımadığınız insanlarla ticaret yapmanın anlamı yok

birde yazıyor yoksa sizi ben engellerdim kazıklasaydım ( bu bir kazıklasa bile kazıklamadım diyerek çıkış yoludur.) ama hakkında gene kötü bir şey söylemiyorum. inşallah dediği gibidir. ama googledan gelen gereksiz tıklamalar :)
 

123ert

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
20 Nisan 2008
Mesajlar
44
Reaction score
0
akservers...

geçmiş olsun, dikkatli olmak lazım
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst