Site adresi: Pm ile İletişime Geçiniz
Site için istenen fiyat : 5000 ₺
Sitenin aylık getirisi: 2,500 ₺ - 5000 ₺ arası değişiyor
Sitenin açılış tarihi: 01.08.2017
Kategori, sitenin içeriği nedir: Elektronik Sigara & Likit
Günlük hit sayısı: 100 -200 arası değişiyor
Ziyaretçi kaynağı: Google, Yandex
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 4 Aylık
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: E-Ticaret Sitesidir. Stoklu Çalışıyoruz. Tedarikçi Arkadaşa Bilgi verdik aynı çalışma koşullarını alan arkadaş için de sağlayacağına söz verdi.
Hosting dahil midir: Hayır 1 Hafta İdare Edebilirim
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Opencart Default Tema Kullanılmıştır
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır, Yok
Açıklamalar: Site elektronik sigara ve likiti üzerine bir sitedir. Çok yakın bir arkadaşım için açmıştım ve ilgilenemediği için satışa çıkartmamı istedi. Kendisinin hesabı yok bu yüzden konuyu ben açıyorum ve arkadaşıma kefilim. Anahtar kelimelerde iyi yerlerde ve ürün markaları olarak aratıldığında ilk sayfalarda yer almaktadır. Site adresi öğrenmek için lütfen pm atmayınız rica ederim. Kar marjı %100'dür.Aktif olarak cuma,cumartesi ve pazar daha fazla satış olmaktadır. Site ilgi gerektirmemektedir. En azından arkadaşım sadece admin paneline girip siparişleri kontrol ediyordu.
Satış konusu diğer forumlarda paylaşılmıştır.
İletişim: Whatsapp: +90 505 422 47 55
Site için istenen fiyat : 5000 ₺
Sitenin aylık getirisi: 2,500 ₺ - 5000 ₺ arası değişiyor
Sitenin açılış tarihi: 01.08.2017
Kategori, sitenin içeriği nedir: Elektronik Sigara & Likit
Günlük hit sayısı: 100 -200 arası değişiyor
Ziyaretçi kaynağı: Google, Yandex
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 4 Aylık
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: E-Ticaret Sitesidir. Stoklu Çalışıyoruz. Tedarikçi Arkadaşa Bilgi verdik aynı çalışma koşullarını alan arkadaş için de sağlayacağına söz verdi.
Hosting dahil midir: Hayır 1 Hafta İdare Edebilirim
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Opencart Default Tema Kullanılmıştır
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır, Yok
Açıklamalar: Site elektronik sigara ve likiti üzerine bir sitedir. Çok yakın bir arkadaşım için açmıştım ve ilgilenemediği için satışa çıkartmamı istedi. Kendisinin hesabı yok bu yüzden konuyu ben açıyorum ve arkadaşıma kefilim. Anahtar kelimelerde iyi yerlerde ve ürün markaları olarak aratıldığında ilk sayfalarda yer almaktadır. Site adresi öğrenmek için lütfen pm atmayınız rica ederim. Kar marjı %100'dür.Aktif olarak cuma,cumartesi ve pazar daha fazla satış olmaktadır. Site ilgi gerektirmemektedir. En azından arkadaşım sadece admin paneline girip siparişleri kontrol ediyordu.
Satış konusu diğer forumlarda paylaşılmıştır.
İletişim: Whatsapp: +90 505 422 47 55