İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Gelişmiş haber portalı drupal! Ön siparişler alınıyor.

Professional

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Şık, profosyonel ve gelişmiş haber portalı drupal! SATIŞTA!!

Merhaba,

Öncelikle belirtmek istiyorum ki sistem DRUPAL.

Bu hale getirmek için çok emek sarfettim drupal'e hakim arkadaşlar beni daha iyi anlayacaktır.

Sistemde gördüğünüz herşey admin panelinden yönetilmektedir.

Özelliklerini saymakla bitiremem ama gerekli olanlar aşağıda belirtildiği gibidir.

- Full seo
- Foto galeri
- Video Galeri
- Sitemap
- Görsel tasarım Web 2.0 standartında
- Her kategoriye / her bölüme ayrı ayrı reklam alanı ekleme. (12 Adet Reklam hazır haldedir dilerseniz genişletebilirsiniz)
- Köşe yazarları
- Üye kaydı
- Üye profili doğum tarihi / meslek / memleket / biyografi
- Sabit manşet (dilerseniz istediğiniz bir manşeti entegre edebilirim tasarımı görüntüsü önemli değil)
- Etiketlendirme (Drupal'ın çekirdek yapısı dilerseniz kullanırsınız)
- Her kategoriye özel RSS çıktısı
- Benzer içerikler
- Benzer videolar
- Benzer fotoğraflar
- En çok okunan içerik
- En çok görüntülenen videolar
- En çok görüntülenen resimler
- Mause over haber gösterimi
- Özel video galeri menüsü (sabit)
- Özel resim galerisi menüsü (sabit
- Anasayfa şık resim galerisi gösterimi (otomatik)
- Galerilerde manşet özelliği
- CK Editör Entegre Edildi
- Metatag Entegre Edildi
- Yorumları oylama ( 1 Kişi Beğendi / 1 Kişi Beğenmedi şeklinde)
- Facebook Beğen
- Paylaşım Butonları (AddThis) entegre edildi.
- Konu okurken sağ tarafta En yeni videolar
- Konu okurken sağ tarafta yeni eklenen haberler
- İletişim Formu (Genişletilebilir)
- Sabit sayfalar
- Onaylı / Onaysız yorum.
- 3 çeşit profil (Admin, Yazar, Misafir) istenildiğinde genişletilebilir.

Devam eden çalışmalar;

- Mobil olarak bağlanabilmek için çalışmalar devam ediyor. iPhone'da giriyor fakat sayfa geçişlerinde takılıyor. Sorun hallolunca sistemi satın alanlar güncellemelerden ücretsiz yararlanacak ve mobil uygulamaya geçebilecekler.

- Sitede kendi videolarınızı oynatabilmeniz için FLV player entegre ediliyor. Sistemi alanlar bu güncellemeden de ücretsiz yararlanacaklardır.

Normal sistemleri unutun. Bu sistemde kategoriyi eklediğiniz zaman iş bitmiyor. Dahada özelleştirmek için bir kaç adım gerekiyor.

Tavsiyem şudur ki eğer ciddi olarak bu işi yapmayacak arkadaşlar, bu sistemi almasınlar. Bu sistem üzerinde hem drupal'ı geliştireceksiniz hemde drupal'ı öğreneceksiniz. İsterseniz daha farklı bir tasarım çıkartıp, kendi hayal ürününüzü ortaya dökeceksiniz.

PORTALIN TAMAMI 200 TL

Sistemi tüm haklarıyla birlikte (satış dahil) almak isteyen arkadaşlar tekliflerini PM ile gönderebilirler.

Fiyat çok pahalı değil. Bunu en iyi drupal kullanıcıları biliyordur herhalde. Evet arkadaşlarımız kendileri yazıyorlar ve daha cuzip bir miktara satışa sunuyorlar. Elllerine sağlık her birinin yazılımı birbirinden güzel.

Fakat drupal'ı lütfen diğer cms sistemler ile karşılaştırmayalım. Bu portalın üzerinde çok çok büyük emek var.

Portalın yönetim panelini açıp baktığınızda OHA bu ne diyebilirsiniz Drupal'ı kavramak aslında çok zor değil. Sadece pratik gerekiyor. Ben sistemi satın alan arkadaşlarıma ücretsiz olarak destek verecem.

Yukarıda sözünü ettiğim gibi eğer ciddi olarak devamlı ve sürekli bu işi yapmayacaksanız. Elinizin altında başka bir iş varsa ve bunuda ikinci plana atacaksanız bana göre bu portalı hiç satın almayın. Eğer bu portalı kullanıp geliştirirseniz hem drupal'ı seveceksiniz, hemde hitinize hit katacaksınız.

Drupal özel bir yazılım diyorum çünkü düşünün,

Sony
Nasa
Beyaz Saray
Yahoo

gibi firmalar ve kurumlar çokmu fakir ki drupal kullanıyorlar? Atıyorum ki 3-5000 $'a sağlam bir web sitesi yaptırabilirler. Ama biliniyor ki drupal güvenli ve istenilen her kılığa girebiliyor. Aklınızın ucundan geçen her işlem drupal'de, kolay olmasada mutlaka yapılıyor.

Eleştirilerinizi ve söylemek istediklerinizi lütfen bana PM ile bildirin. Her türlü eleştiriye açığım. Fakat bu benim konum ve konumun farklı yorumlarla konu dışına taşmasını istemiyorum, lütfennn.

Teşekkürler.

İletisim: [email protected]

DEMO: http://www.somoti.net/dr

E

Erturk

Misafir
Ellerinize saglık.

Drupal ile hiç ilgilenmedim. İlk merak ettiğim şey CPU , Apche ve MySQL kullanımı?

Wordpress gibi bir süre sonra su koyuveriyor mu?

Professional

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Teşekkürler

Şu anda 50 Mblik bir alanda çalışmaktadır. İleri düzey kullanmak isterseniz bir VPS alabilirsiniz. Ama bu şekilde sistem kendini 1 sene idare edebilir.

Drupal'de önbellek temizleme ve veritbanı optimize etmek için ayarlar mevcut. Bu şekilde sağlıklı çalışıyor.

Tekrardan teşekkür ederim.

lbrk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Gayet güzel olmuş. Hayırlı İşler

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.