İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Gençliğe Hitabe Yurda Hitabe

power

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ülkemizin içinde bulunduğu koşullar dikkatte alındığında asla unutmadığımız ve unutmayacağımızı göstermek adına Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi'ni yayınlamayı bir genç olarak kendim ve Renkli Dergi adına borç biliyorum.

- Yazı yazınlayabilen blog ve sitelerden "Gençliğe Hitabe"'yi yayınlayarak ve kampanya ile ilgili bilgi vererek,

ne kampanyası bu ?

raincu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Sanırım kampanyaya destek vermek isteyenlerin sitelerinde Atatürk'ün Türk Gençliğine Hitabesi ni yayınlamalarını istiyor. ben öyle anladım :)

muratmoon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet eğer siz de şuan okunması gereken en önemli şeyin bu olduğunu düşünüyorsanız sitenizde Atatürk'ün Gençliğe Hitabesini yayınlamanızı rica ediyoruz.

CMYLMZ

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kendi sitelerimizde de yayınlayabiliriz bunu....
yani kendi sitelerimizden de
sadece böyle birşeyi neden sizin sitenizden yayınlayalım pek anlayamadım

muratmoon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bizim sitemizden yayınlayın demiyoruz ki zaten.

Siz kendi sitenizden gençliğe hitabeyi yayınlayın diyoruz. Başkalarını da yayınlaması için teşvik edin. Maksat sadece gençliğe hitabeyi unutmadığımızı unutmayacağımızı hatırlatmak.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.