İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Genel Video Siteme Ortak Arıyorum (INFORESİM V2 Video Scripti Kurulu)

furkantatli

0
İyinet Üyesi
Katılım
16 Temmuz 2012
Mesajlar
6
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar
Online video izleme sitem var ve pek fazla ilgilenemiyorum. Site henüz 2-3 haftalık fakat günlük tekil hit 25 - 40 arası değişiyor. Gün geçtikçe hiti artıyor. Sitede video izleme scriptlerinin en iyilerinden biri olan INFORESİM V2 Video Scripti kurulu. Sitede toplam 6-7 adet bot bulunmakta. Videolar kolaylıkla bot ile çekiliyor.

Sitenin aylık 6 TL host gideri var. Fakat host firmasında ara sıra kesilmeler olduğu için değiştirebilme imkanımız var.

Ortak olan kişiye sitenin bütün bilgilerini vericem. Siteme sadece 1 kişiyi ortak edeceğim. Bu kişi hergün siteye girip video ekleyecek. Tabii ki bende siteye girip video eklemeye çalışacağım. Host giderini ise yarı yarıya karşılayacağız ve ilerde reklam gelirleri aynı şekilde yarı yarıya paylaşılacak.

Site adresi ve sayaç için Ö.M atınız. Yeni kayıt olduğum için link veremiyorum...

Unutmadan, hiçbir bilginiz olmasına gerek yok. Sadece eklemek istediğiniz videonun botuna videonun ismini yazıp başlık, açıklama ve etiket giriceniz.

İyi günler...
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst