İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Geniş Konu Kategorileriyle Özgün Makale Yazımı !

Sahinkurt

0
İyinet Üyesi
Katılım
12 Temmuz 2012
Mesajlar
6
Reaction score
0
Konum
Denizli

KONULAR
Dizi Ve Film Dünyası
Yerli Ve Yabancı Oyuncular, Yazarlar
Mitoloji
Metafizik Konuları
Sosyal Paylaşım Siteleri Ve Kullanımları
Windows İşletim sistemleri Hataları Ve Çözümleri
Türk Oyunları Ve Türk oyun Sektörü
Forum Kullanımı
HTML Konusunda Temel Bilgiler
Bilgisayarı Hızlandırma Yöntemleri
Google'ın Faydalı Kategorileri
Youtube Kullanımı
Program, Hata Çözümleri Gibi Konularda Resimli Anlatım


Ve aklınıza gelebilecek bir çok konuda ÖZGÜN makale yazmaktayım.

100 kelime 50 kuruş'dur. İsteyenler için + her 100 kelime için 50 krş daha almaktayım. Max 250 kelimelik makale yazabilmekteyim. 250den sonrasında makale akışı ister istemez kendisini tekrar ederek başa sarmaktadır. ( Bu durum konuya göre değişmektedir. Örneğin; Resimli anlatım konularında 1000 kelimeye kadar çıkabilmektedir. )

100 Kelime 50 krş'dur.
200 Kelime 1 TL
300 Kelime 2 TL'dir.


Makaleler, yukarıda verdiğim konular haricinde sizin belirleyebileceğiniz bir konuda olabilir. İstediğiniz makale sayısına göre belirttiğiniz tarih ve saatte makaleler elinize ulaşmış olur. Prensip gereği makalenin size ulaşması gereken tarihi asla geçirmem. Ödeme gereği minimum 10 adet makale satmaktayım. Ödemeler iş Bankası hesabı üzerinden bankamatiklerden yapılmaktadır. Size gönderdikten sonra bir başkasınada aynı makaleyi satma durumu yoktur. İster yayınlayın ister yayınlamayın makaleyi 3.şahıslar asla görmeyecektir.

Karar verebilmeniz açısından inceleyebileceğiniz kişisel blog adresimin linkine buradan www.seyrimirat.com ulaşabilirsiniz. Blog adresimin iletişim bölümünden bana ulaşabilir ya da forum üzerinden özel mesaj atabilirsiniz. "Peki, neden seni tercih etmeliyim?" derseniz. İlk makaleler size ulaştığında bu sorunun cevabını almış olacaksınız. Şunun garantisini verebilirim ki ilk makaleler ile birlikte uzun süreli bir ortaklığın temelleri atılmış olacaktır.​

Hazırda Bekleyen Güncel makaleler, kelime sayısı ve fiyatları ile birlikte Aşağıdadır.

Resimli Anlatım Konuları
20 Adımda Google Drive Nedir? Nasıl Kullanılır?
Makale,resimli anlatımdır.
Makale, içersinde toplamda 21 adet resim bulunmaktadır.
Kelime Sayısı 700'dür.
Fiyatı: 3.5 TL'dir.
Uzak Yardım Programları Nedir? Nasıl Kullanılır?
Makale resimli anlatımdır.
Makale içersinde toplamda 22 adet resim bulunmaktadır.
Kelime Sayısı 800'dür.
Fiyatı: 4 TL'dir.

Not: Makaleler word dosyasında hazırlanmıştır. Resimler yazıya entegre edilmiş haldedir. Makaleyi satın aldığınızda size resimleri de atacağım. Sayfanızda istediğiniz gibi yerleştirebilirsiniz. İsterseniz , istediğiniz yönde değişiklikleri de birlikte yapabiliriz. Satın almak istiyorsanız acele edin. İster verdiğim blog adresinden isterseniz forum üzerinden özel mesaj atarak bana ulaşıp satın aldığınızı bildirebilirsiniz.


 

Sahinkurt

0
İyinet Üyesi
Katılım
12 Temmuz 2012
Mesajlar
6
Reaction score
0
Konum
Denizli
Küçük bir hatırlatma...
Konu da yer alan fiyatlarda değişikliğe gidilmiştir. Ayrıca satın almak isteyen kullanıcılarımız için 2 adet makale fiyatları ve kelime sayıları ile birlikte konuya eklenmiştir.
 

SeoMakale

0
İyinet Üyesi
Katılım
31 Temmuz 2012
Mesajlar
14
Reaction score
0
Merhaba dostum. İyi ve devamlı çalışacak bir makaleciye ihtiyacım var fiyat konusunda da iyi bir fiyat vereceğim pm yolu ile ulaşırsan detayları konuşalım iyi akşamlar.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst