Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Gercek Lisansli Arkadashatti ariyom?

{{DELIKANLIM}}

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
91
Selam ben arkadashatti script degilde paket ariyorum iki yerinin adresi bende var ama ici tam begenmiyorum baska digerleri nerde bulabilirim adreslerini yani söyle demosu olsun görup begenim bilen varsa lutfen adresleri yazsin, hem turkcede icinde olsun :) ayrica bende script var gel satayim demeyin sahtesini almak istemiyorum 200 dolar verceme 600 verip hic basim agirmasin istedigimide yaparim onun icin hic o konuyu acmayin bana sadece o satan firmalarin adresleri lazim.....

Uurz

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
48
bende oyle bise ariyom ama begenemiom :(

{{DELIKANLIM}}

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
91
http://www.datingsoftware.biz/demo/index.php sunu mesela cok begeniyorum turkce yok email yazdik yapariz daha haber bekliyorum soru sorcam bazi seyler ama daha baska varmi acaba kesin bilen vardir ve insalah yardimci olurlar :)
mesela www.myflirt.de suna benziyen bir script ariyorum galiba kendileri yapmislar ama bulsam super olur...

c0d3r

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
13
Bende yok :) Ama isteginize uygun yazabilirim :)

{{DELIKANLIM}}

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
91
bana yapmak icin lazim degil zaten yapanda calip degisik yapip veriyor degmez ona ben lisans la satilan yerler ariyorum...

{{DELIKANLIM}}

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
91
ya bukadar webmaster var böyle demosuyla arkadashatti saticak firmalar yokmu? Taniyorsaniz tavsiye edin bir bakalim...