İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Gerçek Ortaklık(tıklama-Satış karı-Ekip karı)

bigtr

0
İyinet Üyesi
Katılım
24 Temmuz 2006
Mesajlar
30
Reaction score
0
Güzel sponsor demek, mp3 ü indirmek için reklama zorunlu tıklanan siteye izin verenmi demek ? Yada kullanıcıya o reklamı tıkla yoksa çık sitemden sana hiç bir şey vermem diyen siteleri kabul eden sponsorlarmı ? Maalesefki bu şekilde yaparak reklmverenleri, sonrada sponsorları kaçırıyoruz.Google bugün başarılıysa, katı şekilde banlayıp reklamvereni koruduğu içindir sanırım.
Sisteminiz güzel,umarım uzun soluklu olursunuz.

Doğru yolda olduğumuzu biliyoruz. Ama yinede bunları duymak bize cesaret veriyor..Teşekkür ederiz.
 

smmugler

0
İyinet Üyesi
Katılım
17 Kasım 2007
Mesajlar
0
Reaction score
0
bende başvuru yaptım umarım kendini unutturduktan sonra üyeliği aktif eden bir yer değildir :)
 

andyou

0
İyinet Üyesi
Katılım
15 Kasım 2007
Mesajlar
48
Reaction score
0
Konum
Sivas
merhaba kayıt oldum bakalım deneyelim bir kaç gün ve birde soru dilediğimiz kadar sitede yayınlayabiliyormuyuz reklamı ?

yukarılarda yazılıysa görmedim
 

bigtr

0
İyinet Üyesi
Katılım
24 Temmuz 2006
Mesajlar
30
Reaction score
0
Başvuran herkeze teşekkür ederiz. Tüm kayıtlar detaylı olarak inceleniyor. Öncelikle sitenize normal bir sürede ulaşılabilmesi çok önemli bizim için.Başvuru yapılan bazı siteler ciddi süreler beklememize rağmen açılmamış ve reddedilmiştir.
Eğer siteniz kabul edilebilir bir sürede açılıyor, içeriği toplum ahlakına aykırı değil ve tabiki sizde de artniyet yoksa reddedilmiş bile olasanız tekrar başvurabilirsiniz.

Birden fazla site ile başvurabilirsiniz.Bu konuda zaten hem sitemizde hemde burada cevaplar vermiştik. Kod ekleyeceğiniz siteleri ya kayıt esnasında yada sonradan bize bildirebilirsiniz.
 

bigtr

0
İyinet Üyesi
Katılım
24 Temmuz 2006
Mesajlar
30
Reaction score
0
www.neararsan.org adlı site ortaklıktan çıkarılmıştır.
Kendilerine uyarıda bulunmamıza rağmen hala haksız kazan elde etme çabalarını sürdüren bu site 3 kişinin online olsuğu zamanlarda farklı ıplerden 10larça reklam tıklamayı başararak ta tarihe geçmek üzeredirler.
Eskiler "minareyi çalan kılıfı uydurur." derlerdi. Ama görüyoruzki günümüzün modern hırsızları burada dürüstçe para kazanmak isteyen arkadaşların haklarını gaspederken bunu alenen yapacak kadar insanlıktan çıkmış durumdalar.

İnterneti de evlerimizin önüne benzetmek zorundamıyız. Neden butür girişimler en çok bizim toplumumuzda oluyor? Türk olmak bu mudur?


Not: site barındırma hizmeti aldığı firmaya da loglarla birlikte bildirilmiş olup gereğinin yapılması beklenilmektedir.

İyi günler dileriz.
formmarket.net
 
A

Aquapena

Misafir
Ben de kayıt oldum. Bence Türkçe içerikli reklam veren bu tür sitelerin artması gerekiyor.
 

HuNTeRLoRD

0
İyinet Üyesi
Katılım
23 Ocak 2008
Mesajlar
0
Reaction score
0
Kullanan arkdaşlara hayırlı olsun ama click başı ücret az gibi gözüküyor gene de Hayırlı Kazançlar dilerim...
 

bigtr

0
İyinet Üyesi
Katılım
24 Temmuz 2006
Mesajlar
30
Reaction score
0
Bütün iştirakçilere teşekkür ederiz.Bir kaç konuyu da hatırlatmak isteriz;

Sistemimizde süreklilik esastır.Yani sürekli ve düzenli( tabi kurallara uygun olarak) yayın yapan site sahipleri kademe atlayarak daha yüksek tıklama oranlarına ulaşacaklardır.
Webmaster olarak üye olan arkadaşlar en az bir web sitesi kaydı yapmalıdırlar.
Bazı ortak loglarında sürekli olarak aynı ıplerden arka arkaya tıklamalar gözlenmektedir. Kendisini bilen bu arkadaşların bir an önce normal ortaklık sürecine geçmelerini tavsiye ederiz.Gelecekteki güzelkazançlardan anlık hırslarla vazgeçmeye gerek yok derim.:)

Yakında özellikle teknolojik ürünler üzerine satışa başlayacak olan alışveriş sitemizde de ortaklık sisemimiz başlayacak olup; formmarkette sammimi katılımcı olan ortaklarımız otomatik olarak diğer sitede de ortak olacaklardır.

Herkeze bol kazançlar..
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst