panika' Alıntı:
Devamlı gmailin özellikleri anlatılıyor üç gündür kullanıyorum ve tamamen safsata. Türkçe karakter desteklemiyor ve uzun sürede desteklemeyecek sanırım. Herkez günlerce peşinde koşuyor Türkçe karakter kullanamayacağınız bir mail hesabının peşinde niye koşuyorsunuz. Size yollanan hiç bir maili ingiliz alfabesine göre yazılmadıysa okuyamayacaksınız. sadece 1 gb kapasitesi var. eeee nolmuş yahoo da 250 mb. Sadece merak her isteyen gidip hesap olamadığı için efsane haline dönüştü. Arkadaşlar hiç uğraşmayın davetiye için eğer gmail bu sorunları çözebilseydi zaten herkez kolaylıkla hesap açtırabilirdi. tamamen güvenlik açıklarıyla dolu bir mail hesabı istiyorsanız buyurun gmaile.
evet panika önce böyle yazmışsın
bunun ardından ben de sana :
"Türkçe karakter destekliyor.
Ayrıca, güvenlik açıklarından birisini yazar mısınız?"
demişim.
yani "size yollanan hiç bir maili ingiliz alfabesi ile yollanmadıkça okuyamayacaksınız" demişsin. Oysa daha sonra da yahoo'ya gönderilen diyorsun. Ben bir kaç başka mail hesabıma gönderiyorum ve tüm türkçe karakterler ile gönderiyor. Tabii ki yahoo'nun da alabiliyor olması lazım. ama henüz bir sorun var.
Daha sonra bana cevap verildiğinden falan bahsetmişsin. Daha henüz ben cevap alamadım ki? Güvenlikle ilgili insanlar forumlardaki bilgileri yazmışlar. çok güzel siz google dan çok biliyorsunuz aferin.
Ayrıca google sorunları çözebilseydi demişsin. Google emin ol bu sorunları çözemez ve ben de rezil olurum. Dünyanın en büyüğü Türkçe dilinde diğer e-posta hizmetleri sağlayıcılarına gönderimde sorun yaşıyor ve buradan bu şirketin çok kötü olduğu sonucu çıkıyor.
BETA arkadaşım. 1 gb mailin keyfini çıkar gerisi safsata asıl. burada davetiye elde edip de kullanmayan kaç kişi var acaba?
Saygılar...