İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Getirili Mükemmel Görünümlü Projelik Ayakkabı E-Ticaret Sitesi UYGUN F

swortbreak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Site adresi: PM isteyiniz. ( JENERİK DOMAİN )
Site için istenen fiyat: 3000tl
Sitenin aylık getirisi: 500tl+
Sitenin açılış tarihi: 1 Aylık
Kategori, sitenin içeriği nedir: Ayakkabı Satış
Günlük hit sayısı: 10-50 (Organik) / 100-200 (Banner Reklam)
Ziyaretçi kaynağı: Google + Site Reklamı
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 0 / 0
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler:
Hosting dahil midir: Taşıyana kadar idare edilir.
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Dahil (MAGENTO)
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok

SATIŞ SEBEBİ: Elimdeki farklı bir projeye yatırım amaçlı.

Merhabalar, öncelikle belirtmek isterim ki sadece domain adına 1000tl teklif aldım. Jenerik domaindir ve alisveris kelimesi geçmektedir. Yukarıda belirtmiş olduğum gibi daha büyük bir projeme yatırım amaçlı satmaktayım. Sitenin görünümü gerçekten çok hoş ve kurumsal durmaktadır beğeneceğinize eminim, gelelim detaylara;

*LOGO ÖZEL YAPTIRILMIŞTIR 100TL DEĞERİ VARDIR.

*Sitenin hiçbir yerde banı yoktur rahatlıkla facebook ve adwords reklamı verebilirsiniz. Özellikle facebook dönüşümleri muhteşem oluyor. Çalıştığım 2 farklı tedarikçi var, çalışma mantığım; siteye sipariş düşer, ben siparişi onaylarım müşteri bilgilerini tedarikçilerime veririm ürün hangisinde varsa siparişi kargoyla çıkar ürünün teslim olduğu akşam para benim hesabıma geçer. Tedarikçiler bu işlem için ürün başına 2tl ve 4tl almaktadır.

*Sponsorlu Facebook reklamında; 200tl'lik reklamda 14 adet sipariş gelmiştir, 420tl kar bıraktı günlük.

*Her ayakkabı satışınızda 25-40tl civarı net kar marjı kazanırsınız.

*Sitenin satış potansiyeli gerçekten çok iyidir çektiğiniz ziyaretçiden satış olmaması imkansızdır.

*Ortalama 20k film sitesinden (kendi sitem) sağ sol banner reklamı koydum 3 gün denemelik, 8 adet sipariş aldım, normalde sağ sol bannerı haftalık 40tl ye kiralıyorum siz düşünün.

*HEDİYE: 1 adet (160x600), 2 adet (300x250), 1 adet (728x90) Banner Hediye Edilecektir.

SİPARİŞ VE PANEL GÖRÜNTLERİ:

splcg.jpg

splf3.jpg

Not: Gönderilen siparişleri güvenlik açısından sonradan siliyorum.

Lütfen ciddi alıcılar ve parasına güvenen kişiler eklesin, kimse kimsenin vaktini çalmasın. En sonunda ya şu kadar param var param yok vs. gibi söylenen kişilere - trader uygulama hakkımı kullanırım.

Herşey konuda detaylı olarak anlatıldı, haricinde merak ettiğiniz farklı birşey varsa pm yoluyla iletişime geçebilirsiniz.

ankaraweb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
site adresi ve aylık gelirin reklamlımı reklamsızmı gelior pm atarmısınız ciddi ilğilenıorum?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.