Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Kayıt Ol

Geveze ve Bay J Cam Piramitte

Ovetto

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
29
Koşun koşun. :DD

Vah vah, kaçırdınız mı? :msp_biggrin:

İstanbul'da olsaydınız her gün görebilirdiniz. Genelde Beyoğlu'nda sahne alıyorlar. :şekil:

İstanbul :) :yeho

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
258
Olabilir. Ama İstanbul'da depresan yok :)

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
268
hehe kapak yaptın yine, bravo, tebrikler, bol alkış kıyamet... :p
keşke izleyebilseydiniz, programa hiç bakmamıştım, sadece ikiliyi dinleyip gelecektim, zaten sıtendap yapmadılar, şarkı söylediler, kopa kopa bi hal oldum kulaklarım sağır karnım aç geldim eve yığıntı gibi...
ve son...
Emre Aydın oradaydı, toprağımdı o benim... guduuuuu diye sevemedim ama sesimin kısılmasına neden olabilecek kadar iyi söyledi/söylettirdi, dipteyim sondayım şarkısını bir de ondan dinleyin, yarın model grubu çıkıcak son olarak, acaba yine mi gitsem? girişler kimlik kartı ile oluyor, 18 yaş siniri var, içerde cassa sizi bekliyor olacak, 10 teleye girebilirsiniz, bayanlar ayrı, erkekler ayrı bölümden sahneye giriyorlar arama faslından dolayı, içki, 7.5 tele, ekmek kuyruğu gibi sıra vardı ama zaferle sonuçlandı. bazı çıtırlar vardı oktoberfest çalışanları, böyle bi güzellik görmedim vesselam, kısacık şortları, gömlekleri belden bağlamalı filan işte öyle bişey...
sonuç olarak baya bi tepinildi, sabaha işe gidemeyecek duruma gelindi, karnım aç, bişeyler yiyip uyucam, belki...