İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Geyik bölümü nerde?

T

tuce

Misafir
geyik bölümü yok artık sanki? nedeni ne yoksa ben kör oldum ve göremiyor muyum??

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Özüne dönmekteki bu adım yerinde olmuş (ben doğdum, ben içiyorum, yok ...... mesajları dolmuştu, en azından böyle görünürde olmayacak), özellikle son zamanlarda insanları işlerinin arasında gülümsetmekten, ilginç bazı şeyleri paylaşmaktan çok chat gibi kullanılmaktaydı.

Ece

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
http://forum.iyinet.com/geyik/ aha burda ya :D heycanlandırıyorsunuz adamı :)

Kapalı cevap yaz yerleri yok dikkat etmiş isen oranın yerinde durması link kırıklıgı olmasın diyedir. Geyik neyse hadi diyelim Sosyal presto neden yok anlamış degilim yada varda benmi görmüyorum gerçi oda mini mini şeyler için şikayet isim lekelemeye dönmüştü fakat diyelimki biri forumda yanlış etti nerde olcak bu başlık bunu belirtirseniz iyi olcak

ManuaL

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
-rep yok geyik yok protesto yok hava güzel cıkıp hava alalım :D

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
9
Bence iyinet oranın mesajlardan sayılmaması için bir çalışma yapıyor ..

Yani geyik yapacaksınız ama mesaj sayınız çoğalmayacak.

T

tuce

Misafir
artık tamamen paylaşım sayfası oldu! ama şimdi ben tatil duyurularımı nerden yapıcam? :(

Ece

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bence iyinet oranın mesajlardan sayılmaması için bir çalışma yapıyor ..

Yani geyik yapacaksınız ama mesaj sayınız çoğalmayacak.

Bu iyi olur. Diger bir fikrim ise geyik de zaman harcıyan biraz diger cevapsız kalan veya yardım istiyen insanlara emek vermiş olcak olcak demesinede yardım paylaşımı eden pek yok banane boş ver denilyor Ancak bir tanıtım yorum almak isteyince o bilgili webmasterler ortaya cıkıyor bu benim dışarıdan gözlemlerimdir.

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
artık tamamen paylaşım sayfası oldu! ama şimdi ben tatil duyurularımı nerden yapıcam? :(

webmaster genel konular kısmında yapabilirsin bence. geyikten çok izleniliyor orası. o da olmadı bana pm at sadece tatil bilgilerini :D

GNeRaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Bazen aklıma geliyor, şu WHT veya DP gibi bir forum Türklere özel veya Türkler tarafından yapılsa, Türklerin önderliğinde olsa diye.. Veya niye Türklerin başını çektiği foruma yabancılar katılmasın?

Diğer alternatif forumlara bakınca, Web konularından fazla geyik diye nitelendirilen forumların hakim olduğunu görüyoruz.

darXis arkadaşımızın başını çektiği bir diğer webmaster forumu da şu an iyinet in yolunda gidiyor. Öz ama webmaster içerikleriyle ilgili konularla..

Düşünmem ütopik olmaya kesinlikle girmiyor. Ufak bir uğraşla veya belki de birleşmeyle gerçekleşmeye yakın gibi...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.