Tamamiyle hikaye sözlerine bende katiliyorum 3 sene boyunca bu heriflerin pesinden gittim,herbalife filan,o zamanlar bende o bu sistemin an AZGIN savunucularindan biriydim ancak harcanan zamana yazik oldugunu cok gec anladim,Hilton otellerinde sasali toplantilara gittim,takim elbise giyersin,sanki sabanci holding e is görüsmesine gidiyorsun gibi hissedersin kendini.Baslar adamlar anlatmaya sayin mehmet ahmet i davet ediyoruz

mehmet ahmet gelir baslar ,bilgisyar mühendisiydim 4000 $ kazaniyordum simdi 30 bin kazaniyorum filan iste adamlari cikarirlar karsina etkilenirsin kendinden gecersin.
1.lavuk zaten parayi kirmistir --->6 kisi-->6 kiside 6 sar alt üye bulur : ) bunlarda 6 sar üye bulur eheheh.
Eskiden ortada bir mal yoktu,hayali is dönüyordu,o ona bu buna gömüyor,ilk siradaki parayi kiriyor.Sonra bu sistem tüm ülkelerde yasa disi kabul edildi ve yasaklandi ardindan ortaya herbalife gibi zayiflama tozu,deterjan : ) vs yasal kilifa uygun hale getirildi.Üye olucaklardanda paralar toplandi.Yani sorun bana ya 3 senemi harcadim bu islere ,en ince ayrintisina kadar bilirim.Gecmiste oldugu gibi suanda bile canla basla savunacak adam coktur,bundan 6 ay önce bacanak girdi böyle bir seye,hic uyarmadim cünki zaten agzi laf yapan adamlar bunu etkilemis tek dedigim sey ve herkeze de derim,bu isten vazgecmen maksimum 3 bilemedim 4 ayini bulurdum dedim 3. ayda nakavt oldu.Neyse anlasilmayan biryer varsa söyleyinde aciklayayim.