İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Gif Editörü Biliyormusunuz?

emin_hask

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Nisan 2008
Mesajlar
705
Reaction score
0
Konum
izmir
Arkadaşlar Gif Animasyonlar Hazırladım Ulead'ın sunduğu bir programla fakat ben bunları animasyon özelliğini kaybetmeden hepsini bir araya koymak istiyorum bildiğiniz önerdiğiniz program varmı?
Photoshop Cs3 ve imageready de denedim animasyon özelliğini kaybediyor..Gifmax'da kullandım ilk resimi koruyor animasyon özelliği diğerlerini kaybediyor..
Varsa bildiğiniz yazarmısınız?
 

neoorog

1
İyinet Üyesi
Katılım
11 Şubat 2008
Mesajlar
812
Reaction score
19
Animated gif animatör diye bir program vardı yanlış hatırlamıyorsam.
 

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Aralık 2006
Mesajlar
1,414
Reaction score
15
Konum
İstanbul
Boyut : 1,06 MB
Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware)
Dil : İngilizce
İşletim Sistemi : Windows (Tümü)
Üretici Firma : Microsoft
Tanıtım : Kolay uygulaması ile göz dolduran bir uygulama. Bu program ile önceden hazırlamış olduğunuz belli ebatlardaki gif resimlerinizi yerleştirme tuşu ile ekleyerek sayfaları oluşturduktan sonra Hareket sekmesinde yükseklik ve genişlikleri ayarlayabilirsiniz. Bu sekmedeki sürekli döngü seçeneği ile devamlılığı sağlayabilirsiniz. Ctrl+R ile yaptığınızı görüntüleyebilirsiniz. Resim sekmesinde sayfaların hızınıda ayarlamak mümkün. Arka alan renk seçmesine de izin veren bu program gerçekten hiç Gif Animasyon bilmeyenler için hoş bir uygulama.

DOWNLOAD
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst