İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Gigacash

T

tikkyboy

Misafir
güzel bir uygulama tabii ilgilenen ark.lar bir baksın bence de...

M

MrManson

Misafir
kimse tıklamaya 1$ veremez emin olun
çünkü ratio lar 1:70-100 arasıdır dünya genelinde..
üyelikte 10$ civarı olacağı için..
gtxcash e benzer bunun sonu. ilk absürta girdiğimde 1999 yılıydı sanırım 350 dolarımı ödemediler ilk ay kazancımı :) üstelik tıklama bası 10 cent ti ozaman süper rakamdı 10 cent

S

siberdevlet

Misafir
yaw ben yabancı ülkede olsam neden türkiyeye para ödeyeyim adamlarda biliyor hile herşey bizim webmasterlarda. haklılar. bizimkiler anca 10 cent 20 cent veriyor lan bu hemen üye olalım deyip dursunlar.

O

OLTA

Misafir
benim hesabımda 14$ olmuş bakalım ne olacak,
1$ dolar çok fazla click için ama ne bileyim adamlarda sağlam şirkete benizyor.

tabi türkiyeyi seçmezseniz çek alamazsınız ama türkiyeyi seçerseniz hiç bir şey alamazsınız

adamlar ülkelerin arasına türkiyeyi koymuşlar ama ToS'Da kabul etmediklerini söylüyorlar

S

siberdevlet

Misafir
boş hayal bunlar ben seneler önce eskiler bilir sertac.com diye bir site vardı o zamanında çeklerini yayınlardı webde eskiler hatırlar komisyon junsiyon mu öyle birşey vardı herkes onun bannerini koyardı en büyük o denirdi hani şimdi bir sitede bilen görmüyorum YABANCI SİTELER para vermez bu bir bir daha ikidr. kasmayın. böyle karlı bir iş iyinet en çok hit alan sitelerden biri onlar neden koymuyorlar.

M

MrManson

Misafir
denemek icin üye oldum 1$ lık secenege fakat yinede click i saymıyor satış istiyor.

M

MrManson

Misafir
beyler gigacash de siz üye olduktan sonra direkt linking codes ten kodları alıp yerlestirdinizmi? bende ratio olarak sayiyor clickleri ?

O

OLTA

Misafir
ordan webmaster referral kodunu yerleştireceksin

diğerleri satış için falan herhalde

O

OLTA

Misafir
off
adamlara paypal bilgilerimi gönderdim gelen yanıta bakın

Hi,

Because of restrictions placed by Paycom on the USA based absürt
industry, we can no longer use their services.
We can, however, pay via Epassporte.

Regards

Mike

T

tikkyboy

Misafir
a_dult olsun olmasın para kazananlar var ark.ım ama insanlar artık çek koymakla filan uğraşacak kadar amatör değiller. kazanan kazanıyor ve çokta umrunda değil diğerleri... absürt'ta kazanma şansınız fazla çünkü müşterisi ve potansiyeli çok ama yapmak sana kalmış. bu firma ise ne yazık ki güven vermiyor ark.lar daha sağlam sitelerle çalışın bence

usekes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
beyler oltaya gelen yanıtta epassporte ye odeme yapabildikleri yazili. epassporte ye uye olup odemeyi ordan alma sansimiz war mi?

O

OLTA

Misafir
var daş yıllık ücreti 35$ atm ücreti 2 dolarş yüzde 1 mi beşmi ne komisyon alıyor bizim 50$ 10$ olmuş oluyor.

P

Parae

Misafir
Epassporte eger kaliteli bir e-currency ise alt üyen olabilirim Gigaya ..
Biraz daha geniş açıklarmısın epassporte işini ...

Yani epassporte'dan hesap açmak paralımı ? paramızı epassporte'dan nasıl çekicez vs gibi ...

Bu

O

OLTA

Misafir
ben epasaporta üye değilim işin tam detayını bilmiyorum ama adamlar sana atm kartı gönderiyorlar sende evine en yakın atmye gidip parı çekiyorsun herhalde

FEES OF EPASSPORTE PERSONAL ACCOUNT
ePassporte Virtual Visa Amount
Virtual Card Activation Fee FREE
Virtual Visa Annual Fee FREE the first year and $5 each subsequent year
Load/Reload Fee $5 per $100 or portion thereof
Peer-to-Peer Transfer Fee 25 cents (Five transactions a day, and then $1 per transaction for each subsequent transaction in the same day)
ePassporte Electron Visa Amount
Electron Card Issuance Fee $35
Electron Card Annual Fee $35
ATM Fee $2

P

Parae

Misafir
OLTA , bu senin clicklerin hepsini sayıyormu ? birde Webmaster onaylıyormuş 48 saat içinde clickleri ... hepmi Webmaster onaylaması gerek yoksa bazı clickler için mi ?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.