Yine kayıt ol yazısı navbarda var nasıl kaldırabilirim veya vb ayarlarıyla mı oynadım öyle oldu?
6 Kasım 2011 #1 D Dream Prince 1 İyinet Üyesi Katılım 10 Ağustos 2011 Mesajlar 500 Reaction score 2 Konum frtr Yine kayıt ol yazısı navbarda var nasıl kaldırabilirim veya vb ayarlarıyla mı oynadım öyle oldu?
9 Kasım 2011 #2 M Muhendis 0 İyinet Üyesi Katılım 31 Mayıs 2010 Mesajlar 662 Reaction score 12 Konum Web Merhaba, Navbar templatesinde kayıt linkinin kodu şu şekilde olmalıdır. Kod: <if condition="$show['registerbutton']"> <td class="vbmenu_control"><a href="register.php$session[sessionurl_q]" rel="nofollow"><span class="navbarregister">$vbphrase[register]</span></a></td> </if> if'i kaldırmış ya da kodların bir yerinde hata yapmış olabilirsiniz.
Merhaba, Navbar templatesinde kayıt linkinin kodu şu şekilde olmalıdır. Kod: <if condition="$show['registerbutton']"> <td class="vbmenu_control"><a href="register.php$session[sessionurl_q]" rel="nofollow"><span class="navbarregister">$vbphrase[register]</span></a></td> </if> if'i kaldırmış ya da kodların bir yerinde hata yapmış olabilirsiniz.
10 Kasım 2011 #3 D Dream Prince 1 İyinet Üyesi Katılım 10 Ağustos 2011 Mesajlar 500 Reaction score 2 Konum frtr teşekkürler:harika: Ekleme: şimdi baktımda tüm temalarda böyle ben bitanesinde değişiklik yaptım. en son vb seçenekleriyle oynadım ondan olabilir mi Ekleme: biraz kurcalayınca buldum ilgin için teşekkürler
teşekkürler:harika: Ekleme: şimdi baktımda tüm temalarda böyle ben bitanesinde değişiklik yaptım. en son vb seçenekleriyle oynadım ondan olabilir mi Ekleme: biraz kurcalayınca buldum ilgin için teşekkürler
11 Kasım 2011 #4 M Muhendis 0 İyinet Üyesi Katılım 31 Mayıs 2010 Mesajlar 662 Reaction score 12 Konum Web Dream Prince' Alıntı: teşekkürler:harika: Ekleme: şimdi baktımda tüm temalarda böyle ben bitanesinde değişiklik yaptım. en son vb seçenekleriyle oynadım ondan olabilir mi Ekleme: biraz kurcalayınca buldum ilgin için teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Merhaba, Başka arkadaşların da faydalanması için çözümü yazarsanız iyi olur.
Dream Prince' Alıntı: teşekkürler:harika: Ekleme: şimdi baktımda tüm temalarda böyle ben bitanesinde değişiklik yaptım. en son vb seçenekleriyle oynadım ondan olabilir mi Ekleme: biraz kurcalayınca buldum ilgin için teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Merhaba, Başka arkadaşların da faydalanması için çözümü yazarsanız iyi olur.
11 Kasım 2011 #5 D Dream Prince 1 İyinet Üyesi Katılım 10 Ağustos 2011 Mesajlar 500 Reaction score 2 Konum frtr vbulletin seçenekleri-Üye Yönetimi: Yeni Üyelik-Aynı Üye birkaç kez Kayıt olabilsinmi? hayır işaretleyin tamamdır.
vbulletin seçenekleri-Üye Yönetimi: Yeni Üyelik-Aynı Üye birkaç kez Kayıt olabilsinmi? hayır işaretleyin tamamdır.