İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

gittigidiyor.com a ilan vermek

Can

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
oncelikle uye oluyorsunuz.
urun ilanin ilk sayfada goruntulenmesi acik artirma suresiyle de ilgili. ama daha cok fark edilmesi icin urun yanina resim, font ayari gibi ayarlamalar yapabiliyorsunuz, tabi hepsi extra ucrete tabii oluyor.

gittigidiyor un yardim sayfasinda bu sorularin cevaplari zaten cok ayrintili ve aciklayici bir sekilde anlatilmis durumda, isterseniz bir goz atin.

http://www.gittigidiyor.com/yardim/yardim_main.php

siirvehikaye

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
valla 3-5 tane ilan verdim. vitrin, kalın yazı vs.. hepsi ni seçtim yine de o dediğim sayfada çıkaramadım ilanımı...şu anda iki domain ilanım var. domain ilan sayfasının altını üstüne getirdim ama bir türlü domainlerimi bulamadım. kendi sayfamdan bakınca yayında gibi.yine de sitede göremiyorum. bir de 3 gün falan oldu ilanları vereli daha ziyaretçi sayısı 2-3 o da büyük ihtimalle benim tıklamalarımdan dır...

bu işi bir türlü anlayamadım. hemalhemsat a ilan verdim hiç sorun çıkmadı. hemen istediğim sayfada çıktı...

Can

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet, normalde 1 saat icinde urunun listelenmesi gerekiyor, mail attinizmi ?

siirvehikaye

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Can' Alıntı:
evet, normalde 1 saat icinde urunun listelenmesi gerekiyor, mail attinizmi ?

atmadım bir de o yolu deniyelim bakalım. aslında ben vazgeçtiydim, domainleri sildim. daha sonra bedava bir kere daha şans verdiler onunla yayınlıyorum şu anda...

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
bende ilan verdim ama hikaye..
kaç defa mail attım, tartıştım ve hatta neredeyse kavga edecektim.
ıvır zıvır cevaplar geldi.
vitrin, bold, ıvır zıvır ne varsa eklettirdim ilana. cancanlı ilan hazırlattırdım ama tık yok. ne gösterim sayısı tatmin etti ne tıklanma sayısı. nede verdiğin ürün satıldı ve hatta arayıp soran bile olmadı ( ki ürün elektronik üründü. süper kalitede ve çok ucuz )
hiç tavsiye etmiyorum. paranız bolsa ve fantazi yapmak istiyorsanız ilan vermek cazip olabilir tabi. ben o yanlışı yaptım :D

siirvehikaye

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
e-mail attım, sorunu düzelttiler şu anda listede görünüyor domain...

siirvehikaye

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
valla iki tane sattım. parayı da yatırmışlar. ancak msn ye gelip hesabı almıyorlar. bende vaz geçtim beklemekten, forumlarda satıyorum....

kudret

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mrb ilan nasıl verebılırım yardımcı olurmusun uye oldum ama ılan veremıyorum

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.