İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Gittigidiyor-Hemenalsat

THR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
gittinin iyi bir sistem olduğunu tartışıyorlar peki hemenalsat da onun kadar iyi mi ondada kazanç sağlanır mı

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
valla tv de baya reklamı dönüyor hemalhemsat.com firma sanırım büyük çaplı düşünmese bu yatırımı yapmaz diye düşünüyorum neden olmasınki bu şekilde web sitelerine rekalm olanagı yükseliyor ve rekabet yükseliyor.. bu tür güvenli sitelerin artması webmasterların yeni yeni gelir kaynagı sagalr.

emirx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Gittigidiyor dan biraz daha fazla veriyor sanırım tıklama başı, gittigidiyora sağlam bir rakip olcak bence...

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Permission' Alıntı:
valla tv de baya reklamı dönüyor hemalhemsat.com firma sanırım büyük çaplı düşünmese bu yatırımı yapmaz diye düşünüyorum neden olmasınki bu şekilde web sitelerine rekalm olanagı yükseliyor ve rekabet yükseliyor.. bu tür güvenli sitelerin artması webmasterların yeni yeni gelir kaynagı sagalr.
hemalhemsat doğan gurubunun değil mi zaten?

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
gg un bannerları hahs dan daha iyi tabi ki ama ikisinin de sponsorluk sistemlerinde sorunlar var. tam verimli çalışmıyo. gg bu konuda daha büyük sorunlar yaşıyodu onu hallettiler ama hahs banner açısından ve ortaklık kontrol paneli işleyişi açısından gg dan çok daha kötü.

culpable

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bence bu siteler biraz daha turkiyede kullanimi arttiginda ebay satin alacaktir
ebaya gectikten sonrada simdiki sahipleri yada tiklara alinman ucretler mumla aranacaktir herhalde
Sahsi gorusum gittigidiyor 1 seneye kalmadan ebay trafindan satin alinir

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
ploop' Alıntı:

gittigidiyor.com - GittiGidiyor A.Ş - MagNET Bilişim Hizmetleri

hemalhemsat.com - Doğan Elektronik Aracılık Hizmetleri Satış Pazarlama ve Yayıncılık A.Ş.

D

Dot Net

Misafir
ploop' Alıntı:

evt doğan grubunun. ama tıklama ve uye sayısını az sayıyor hemalhemsat. 10 gun tuttum ve kaldırdım. arkadaşlarım uye oldular onları dahı saymadı göz göre göre

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Dot Net' Alıntı:
evt doğan grubunun. ama tıklama ve uye sayısını az sayıyor hemalhemsat. 10 gun tuttum ve kaldırdım. arkadaşlarım uye oldular onları dahı saymadı göz göre göre

++ aynen ve reklam kodları biraz garip yaa çeşit yok.. yanai reklam tıkla beni dmeesi lazım hiçç soluk kalıyor.

THR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
başvurdum kabul edilirsem kullanıcam

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.