İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Gittigidiyor mu HemalHemsat mı?

qdin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
gitti gidiyor derim.

eğer hile yapmadıysan programdan çıkartıcak olsalar bile hesabındaki ödemeyi yapıyorlar. adını dahi unuttuğum bi hesabımda 30 lira birikmiş gösterim iyi olmadığı için hesabı kapatmışlar. ama ödemesinide yaptılar.

imzamı atarım.

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hemenalsat da bence sorunsuz odememi aliyorum cok odem eistedigimde birkac gun icinde para yatmis oluyor

Seal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar gittigidiyor tekrar site almaya başladığı zaman bi zahmet yazın da iyi olur

Developer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hemalhemsat bu cuma ödeme göndereceğini belirttiği halde, ödememizi göndermedi.

Developer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
E-postalara yanıt yok, ödeme günü 6 gün gecti ve hala ödeme alamadık, pes vallahi hemalhemsat..

Hiç böyle bir ticari anlayışı böyle bir şirketten beklemezdim, yalan oldun sende :cool:

ENVER

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
E-postalara yanıt yok, ödeme günü 6 gün gecti ve hala ödeme alamadık, pes vallahi hemalhemsat..

Hiç böyle bir ticari anlayışı böyle bir şirketten beklemezdim, yalan oldun sende :cool:

benim içeride 4 adet ödeme talimatım var ve onay bekliyor. bayramdan sonra hiçbir ödeme alamadım e-mail attım gerekli birimlere ileteceğiz denildi fakat tık yok. sanırım hemalheamsat reklam hakkını bitirdi artık kaldırıyorum.

Tennoryu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
gg tafsiye ederim odemeleri zamanında ve has tan daha iyi

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.