İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Global İş İmkanı ve Ek Gelir Fırsatını Yakalayın.

tHe uLTimaTe

0
İyinet Üyesi
Katılım
30 Ocak 2013
Mesajlar
20
Reaction score
0
Merhaba Arkadaşlar. Henüz birkaç aydır Türkiye'de var olan ve bizlere 'tavsiyelerimizin gücüyle' para kazandıracağını vaad eden bu firma, 150yi aşkın ülkede faaliyet gösteriyor.

2007'de kurulduğundan beri güvenilir bir 'aile şirketi' niteliğinde olan bu firma, kişisel ve kurumsal kullanıma uygun video tabanlı iletişim ürünleri üretiyor. Geleceğin sektörü olarak gösterilen bu sektörde 1numaralı şirkettir ve bizlere muhteşem bir kazanç planı sunuyor arkadaşlar. Zamanında cep telefonu sektörü nasıldıı şimdi nerelere geldi..
Alexa tarafından 'dünyanın en hızlı büyüyen iş imkanı' olarak derecelendirilen Video İletişim sektörü dediğimiz bu sektör de yakın zamanda hızlı bir yükseliş gösterecek. :şekil:

Söz konusu ürünlerin satımı olmuyor; sadece üyelerin kullanımına sunuluyor, mevcut işi olup ta daha çok kişiye ulaşmak isteyen işyeri sahipleri sırf bu ürünler için bile kayıt oluyor. Firmanın en iyi yanı ise, bu kullanımın yanında bizlere 7ayrı yoldan para kazandırması ve kazancımızı ANINDA ATMden çekebilmemize olanak vermesi :)

Peki siz de bu işe girmeyi düşünüyor ama 'ya param ziyan olursa, ya kazanamazsam?' diye şüpheleniyorsanız endişelenmeyin.İlgilenen arkadaşlara başından sonuna kadar tam destek vereceğim, bu yolda hep birlikte ilerleyeceğiz :elleme

Haziran Kampanyası, Kazanç sistemi ve firma hakkında daha detaylı bilgi almak isteyen arkadaşlar bana PM, Mail, Facebook, Skype yoluyla ulaşabilirler. :elleme

---

Skype: the.ultimate06
Outlook: [email protected]
Facebook: Berkay Sinan ÖZEL
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst