İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Godaddy backorder'la ilgili bir soru?

Kaiser_Dealxa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Artırmanın bitmesine 2 saat kalan bir domain var, backorderla almak istiyorum, sanal kart kullanıyorum netteki alışverişlerim için. Backorder teklifim mesela 70$ olacak diyelim ama sanal kartımda 60$ var, domain en sonda bana kaldı. Benden aynı gün içerisinde mi çekmeleri gerekiyor parayı ve eğer yeterli para yoksa domaini kaybediyor muyum? Sanal kart hesabıma para yolladım eft ile ama o da yarın gelecek. Bu konu hakkında fikri olan var mı?

varyemez

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Bende boşta backorder var istersen bana istediğin domaini söyle backorderlayalım domani kazanırsa sadece backorder ücreti verirsin. Godaddynin backorderında fiyat arttırma diye birşey yok diye biliyorum.

Kaiser_Dealxa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
sürekli bid artırılıyor, muhtemelen 150-200$ civarında biter, ne kadar var hesabınızda?

ZoMBiE_8

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bende boşta backorder var istersen bana istediğin domaini söyle backorderlayalım domani kazanırsa sadece backorder ücreti verirsin. Godaddynin backorderında fiyat arttırma diye birşey yok diye biliyorum.

bu olayı çözemedim godadyden iki domain aldım backorder ile. birini açık arttırmayla aldım diğerinde açık arttırma felan görmedim.. ikiside panelimde şimdi:)

varyemez

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Sanırım bendeki arttırım usulu backorder değil. Normal backorder var

Ekstra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Domain'e 2 veya daha çok kişi backorder yaparsa açık artırmaya girer.
2 kişi backorder yapmışsa, açık arttırmaya o 2 kişiden başka kimse giremez.
Namejet ve Snapnameste böyle, godaddy kullanmadım.
O domain sanırım, tdnam.com üzerinde, ödeme için belirli bir süre var. Ör: Namejet'te 5 gün.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.