GoDaddy benimle dalga geçiyor

iyikampanya

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
20 Aralık 2018
Mesajlar
160
Reaction score
41
Yeni domain alırken 2 TL ya da 3 TL gibi fiyatlarla milleti kandırıp kendine bağımlı hale getireceğini sanıyor sanırım GoDaddy.

alırken geçtiğimiz yıl 16.99 TL gibi bir fiyatla domain aldım. Senesi dolmasına 25 gün kaldı. 1 yıl uzatarak domain yenilemek istediğimde godaddy domain yenileme ücreti olarak dalga geçiyor gibi 94 TL gibi rakam çıkardılar bana.

Hemen transfer yaptım Güzel.net.tr'ye. Güzelnet domain yenileme ücreti 51 TL tuttu. Tavsiyemdir kimse GoDaddy gibi bir firma ile devam etmesin.

Ardından bana mesaj atmışlar.

GoDaay mesajı tam olarak şöyle:

Yalan yok.
Gittiğinizi görmekten dolayı üzüntü duyuyoruz.
Alan adlarınızı GoDaddy’den transfer etmiş olmanız bizim için üzücü. Ancak en başta bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Transfer işleminiz hatalı olarak gerçekleştiyse veya fikrinizi değiştirdiyseniz, durumu düzeltmek için lütfen 0 850 390 75 46 numaralı telefonu arayın. İlgilenirseniz, bazı alan adlarında düşük fiyatlı seçenekler ve 79,99 TL 52,99 TL transfer ücretleri sunmaya devam ediyoruz.*

Her zaman yeni promosyon ve ürünleri piyasaya süren bir şirketiz. En iyi fırsatları görmek için sitemizi düzenli olarak ziyaret etmeyi unutmayın. Karşınız nasıl fırsatların çıkacağını bilemezsiniz.
 

KaRNeC

İyinet Üyesi
Katılım
4 Ekim 2002
Mesajlar
2,829
Reaction score
260
Konum
Kahramanmaraş
Kampanyaları en fazla olan şirket GoDaddy ama sadece ilk domain tescilde indirimli fiyatlar uygulanıyor. Domaini alır almaz değil de uzatmaya bir ay kadar kala Türk firmalara transfer edebilirsiniz.
 

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
27 Ağustos 2010
Mesajlar
3,114
Reaction score
100
Konum
Kocaeli
Godaddy süresi dolduktan 12 gün sonra bile size EPP kodu verir başka firmaya taşımanıza olanak sağlar. Natro 1 gün geçse bile vermez zorunlu tutar kendisinden uzatmaya mecbur kalırsınız adresi. Sırf inattan bir domaini düşürdüm sonra geri aldım yaşı sıfırlandı. Godaddy böyle ufak hesaplar yapmaz herşeyiyle nettir, eğer pahalı ise başka yere taşımanıza taş koymuyor en azından. Neredeyse bilinen tüm firmaları deneyen biri olarak Godaddy firmasına yargısız infaz yapmayın derim.
 

keitokovas

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
2 Haziran 2020
Mesajlar
11
Reaction score
1
Konum
istanbul
52,99 TL ye geri transfer etmeni tavsiye ederim, Godaddy candır. 11 yıldan uzun süredir kullanırım hiçbir yamuklarını görmedim. Ayrıca godaddy den domain alıyorsan zaten uzun vadeli almayacaksın. Kullan-at diye tabir ettiğimiz cinsten 1 yıllık domainleri ucuz ucuz kaydedersen üzmez. 2-3 liraya domain vermiyor, 99 cent ve icann fee karşılığı domain regletiyor en ucuz ve 8-10 tl yapıyor. Yenileme zamanı geldiğinde ise klasik olarak 18-19 dolar.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Elektronik Sigara pubg mobile uc
Üst