Benim elimde markum.net den alınma bir "gen.tr" domain var.. Godaddy de ise delux-plan host... Benim hostun bir özelliği, içerisinde birden fazla domaini barındırabiliyor olması. Ben bunu kullanarak gen.tr, com vb. diğer şirketlerdeki domainlerimi burada barındırmak istiyorum.
Ben henüz ögrenemediğimden bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum..
1- Öncelikle domainlerimin bulundugu firmalardaki NS leri değiştiriyorum.. (?)
Örn: Markum'da "gen.tr" ye ns21.domaincontrol.com, ns22.domaincontrol.com (godaddy'nin) girdim.
2-Godaddy ye giriyorum.. Domain listeme "gen.tr" eklemeli miyim, host panelde ne yapmalıyım
Burdan sonra ne yapmalıyım hiç bir bilgim yok.. İçerisine girdim çıktım.. Bişey bulamadım..
(İkinci domaini nasıl barındıracagımı biliyor gibiyim ama, benim domainin hostumla nasıl ilişkilendirileceği hakkında bilgim yok.)
Ben henüz ögrenemediğimden bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum..
1- Öncelikle domainlerimin bulundugu firmalardaki NS leri değiştiriyorum.. (?)
Örn: Markum'da "gen.tr" ye ns21.domaincontrol.com, ns22.domaincontrol.com (godaddy'nin) girdim.
2-Godaddy ye giriyorum.. Domain listeme "gen.tr" eklemeli miyim, host panelde ne yapmalıyım
(İkinci domaini nasıl barındıracagımı biliyor gibiyim ama, benim domainin hostumla nasıl ilişkilendirileceği hakkında bilgim yok.)