Tüm site sakinlerine selam. Bu gönderdiğim ilk ileti.
Nihayet bir yöneticinin e-posta adresini buldum ve rica ettim.
Beni kırmadığı ve davetiye gönderdiği için ploop'a teşekkür ederim.
---------------------
Aslında 2 sorum olacak.
GoDaddy'den 2 domain aldım ve siteleri yapana kadar bunları parked.com'a park etmeyi düşünüyordum fakat parked'ın yönergelerinde CNAME ve A kayıdı ayarları yapmam gerektiği yazıyor.
Bunları GoDaddy panelden denedim fakat GoDaddy kendi park sistemi olduğu için bu ayarları sadece kendi park'ını kullanınca açıyor. (diye anladım)
1. sorum bu domainleri Parked.com'a kayıt ettirebilir miyim?
Ben de bu şekilde kayıt istemeyen başka bir park sitesi ararken dnspark.net'i buldum. Sadece name server ayarları isteniyordu.
Biraz aceleci davrandım açıkcası fazla araştırmadan hemen kaydettim.
GoDaddy'den de sadece bir tanesinin name server'ını değiştirdim fakat yine sitede GoDaddy park (herhangi bir hostinge bağlamadığım için) reklamı çıkıyordu.
Tekrar panele girince domain, "Pending Modification" olarak gözüküyor.
Yani değişikliklerin gerçekleşmesi için beklemede.
Name Server'ların geçici olarak gözükmediğine dair bir uyarı var.
Ben parked.com ile uğraşırken 2 saat içinde belki 7-8 kere değiştirdim, hemen ayarlar güncellendi.
Şimdi dnspark.net'den de domainleri sildim fakat, durum hâlâ aynı.
Panelde beklemede ama sitede GoDaddy park reklamı çıkıyor.
2. Sorum bu durum neden olabilir?
Forumu aradım ve bir arkaşın benzer bir sorun yaşadığını gördüm.
http://forum.iyinet.com/showthread.php?t=16668&highlight=dns+de%F0i%FEikli%F0inde+sorun+var
Teşekkür ederim.
Nihayet bir yöneticinin e-posta adresini buldum ve rica ettim.
Beni kırmadığı ve davetiye gönderdiği için ploop'a teşekkür ederim.
---------------------
Aslında 2 sorum olacak.
GoDaddy'den 2 domain aldım ve siteleri yapana kadar bunları parked.com'a park etmeyi düşünüyordum fakat parked'ın yönergelerinde CNAME ve A kayıdı ayarları yapmam gerektiği yazıyor.
Bunları GoDaddy panelden denedim fakat GoDaddy kendi park sistemi olduğu için bu ayarları sadece kendi park'ını kullanınca açıyor. (diye anladım)
1. sorum bu domainleri Parked.com'a kayıt ettirebilir miyim?
Ben de bu şekilde kayıt istemeyen başka bir park sitesi ararken dnspark.net'i buldum. Sadece name server ayarları isteniyordu.
Biraz aceleci davrandım açıkcası fazla araştırmadan hemen kaydettim.
GoDaddy'den de sadece bir tanesinin name server'ını değiştirdim fakat yine sitede GoDaddy park (herhangi bir hostinge bağlamadığım için) reklamı çıkıyordu.
Tekrar panele girince domain, "Pending Modification" olarak gözüküyor.
Yani değişikliklerin gerçekleşmesi için beklemede.
Name Server'ların geçici olarak gözükmediğine dair bir uyarı var.
Ben parked.com ile uğraşırken 2 saat içinde belki 7-8 kere değiştirdim, hemen ayarlar güncellendi.
Şimdi dnspark.net'den de domainleri sildim fakat, durum hâlâ aynı.
Panelde beklemede ama sitede GoDaddy park reklamı çıkıyor.
2. Sorum bu durum neden olabilir?
Forumu aradım ve bir arkaşın benzer bir sorun yaşadığını gördüm.
http://forum.iyinet.com/showthread.php?t=16668&highlight=dns+de%F0i%FEikli%F0inde+sorun+var
Teşekkür ederim.