İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

godaddy hayırlı olsun bana şimdi yardım?

mavilens

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşalr godaddy e geçtim godady kullanan bir arkadaş iletişime geçebilrmi benimle bir kaç sorum olacak inş memnun kalırım o zaman godaddydestek.com sitesini kuracağım harbi diyorum :)

buda olmazsa blogspot larla devam yola pilavdan dönenin sitesi heklensin. :)

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
61
valla bende o konuyu okudum bi saattir godadyde o dediğin reseller paketini arıyorum bi türlü bulamadım :) alacağım şeyi bile bu kadar arayıp bulamıyorsan allah bilir aldıktan sonra ihtiyacım olan şeyleri kaç saat ararım.

mavilens

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Allahım kesmesin :D neyse siyasi anlayışım yoktur hiç :) siyasete dönmesin amman he..
siyaha beyeaz dendimi susmam artık webmaster sitesi iyinet değil siyasi platform iyinet olur :D

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
61
bu aldığımız host sadece :) bir site için kullanılıyor sanırım. Sabahtan beri diğer domainleri nasıl ekliyeceğim diye bakıyorum ama hiç bir seçenek yok domain ekle gibisinden.

Bu arada hostingi de test etmem için fırsatım olucak bu vesileyle bir çok şirketin sattığı serverdan suspend ettikleri bir sitem var onu kurdum şimdilik gayet güzel ve hızlı çalışıyor bakalım ilerde nelerle karşılaşıcaz.

zahmaci

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu aldığımız host sadece :) bir site için kullanılıyor sanırım. Sabahtan beri diğer domainleri nasıl ekliyeceğim diye bakıyorum ama hiç bir seçenek yok domain ekle gibisinden.

Bu arada hostingi de test etmem için fırsatım olucak bu vesileyle bir çok şirketin sattığı serverdan suspend ettikleri bir sitem var onu kurdum şimdilik gayet güzel ve hızlı çalışıyor bakalım ilerde nelerle karşılaşıcaz.

Godady ise bir süre sonra uyarı gelmeye başlar aman dikkat..

haleet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ewett godady cok yakinda baslar oradan burdan hata vermeye onlarin trafikleri ne kadarda guzelce yazsa gercekde hep kisitlidir...

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
61
Godady ise bir süre sonra uyarı gelmeye başlar aman dikkat..

hocam zaten test etmek için kurdum. Günlük 1200 adet veri girişi oluyor en az. Bir nevi rss sitesi diyebiliriz.
İki yılda 400-500 ytl e yakın para harcadım Türk serverlarının yüzünden ve hiç biri bir işe yaramadı. Aldığım sistemlerde çok gülünç toplam 2 GB alan 30 GB trafik için o kadar para verdim. Sağlam olan firmalardada var tabi hostinglerim ama onlarda çok pahalı 500 MB alan ile 10 GB trafiğe yıllık 175$ istiyorlar bende bir site için bu kadar para verirsem hiç bir şey kazanamam.
İstediğim hostingin çok ucuz olmasına gerek yok mesela bu godaddy paketi iyi :) ama açılıp kapanmasın siteye nerden girersem gireyim açılsın evden girince açılıp işten girince sayfa bulunamıyor veri tabanına erişilemiyor sistem yedekleniyor sistem taşınıyor makinanın yeri değişti serverın .... başı oynuyo hdd yandı rami söktük usb taktık kablosu çıkmış dns bozuldu firewall kuruyoz saldırı oldu gibi şeyleri duymaktan artık nefret ediyorum.

zahmaci

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hocam zaten test etmek için kurdum. Günlük 1200 adet veri girişi oluyor en az. Bir nevi rss sitesi diyebiliriz.
İki yılda 400-500 ytl e yakın para harcadım Türk serverlarının yüzünden ve hiç biri bir işe yaramadı. Aldığım sistemlerde çok gülünç toplam 2 GB alan 30 GB trafik için o kadar para verdim. Sağlam olan firmalardada var tabi hostinglerim ama onlarda çok pahalı 500 MB alan ile 10 GB trafiğe yıllık 175$ istiyorlar bende bir site için bu kadar para verirsem hiç bir şey kazanamam.
İstediğim hostingin çok ucuz olmasına gerek yok mesela bu godaddy paketi iyi :) ama açılıp kapanmasın siteye nerden girersem gireyim açılsın evden girince açılıp işten girince sayfa bulunamıyor veri tabanına erişilemiyor sistem yedekleniyor sistem taşınıyor makinanın yeri değişti serverın .... başı oynuyo hdd yandı rami söktük usb taktık kablosu çıkmış dns bozuldu firewall kuruyoz saldırı oldu gibi şeyleri duymaktan artık nefret ediyorum.

Senin baya canın sıkılmış, o zaman hadi hayırlısı umarım dilediğin gibi olur..
Ama yine ben söyleyeceğimi söyleyeyim. godady bazen saçmalıyor o yüzden veri tabanını falan günlük yedekle bir yerlerde sakla ne olur ne olmaz. Sonra zahmaci dediydi deme ;)

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
61
Senin baya canın sıkılmış, o zaman hadi hayırlısı umarım dilediğin gibi olur..
Ama yine ben söyleyeceğimi söyleyeyim. godady bazen saçmalıyor o yüzden veri tabanını falan günlük yedekle bir yerlerde sakla ne olur ne olmaz. Sonra zahmaci dediydi deme ;)
sağol hocam günlük değilde bir 15-20 günde yedeklesem yeter :) çoğu site sürekli güncelenmiyor zaten güncellenenlerde otomatik çalışıyor. Bu arada diğer domainleri nasıl ekleyeceğimide öğrendim çok kolaymış.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.