İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Godaddy Host Hakkında Bir Soru

S

SaveTargetUs

Misafir
Arkadaşlar şöyle birşey yapmak istiyorum. Benim sitedeki resimleri başka siteler eklemişler. Sitem 1 haftadır açılmıyor. Çok sinir oldum. Kapalı site 5 günde 20 GB bandwidth yemiş. Adabıyla alsalar sorun yok resmen bokunu çıkarmışlar çok sinir oldum 4 gündür uyumuyorum herşeyi denedim olmuyor. Resim ekleyen sitelerde mynet tarzı site dışından erişimi yasaklamak istiyorum. "Bu Resmin Gösterimi Yasaklanmıştır" tarzında bir gif göstermek istiyorum. Veya hiç açılmasın onlarda. Nasıl yapabilirim bunu. Hostingim Godaddy'den linux host. Yardımcı olursanız sevinirim. Saolun şimdiden.

T

tahtakale

Misafir
Kontrol panelinde hotlink protection diye bir yer var, oradan yapabilirsin.

S

SaveTargetUs

Misafir
tahtakale aradım ama hotlink protection u bulamadım. hangi linkin içinde söyleyebilirmisin?

S

SaveTargetUs

Misafir
40 mb sql var. 300 mb dosya. 256 dsl bağlantım var. hiç bir yere taşıyamamki. ömrüm yetmez. 100 gb aylık bw var. Forumu bırakırım belki. Geri siteyi asp ye çevirebilirim o zaman. Belkide yedek host alıp oraya koyarım oda olabilir.

Plesk'te hotlink yapılıyormu? Başka hosting için soruyorum. Bir hostingim daha var. Oraya taşırım olursa eğer.

yoktur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
hotlink için htaccess desteginin açık olması gerek panale baglı bir olay degil.
google amcaya girip
"hotlink protection htaccess" yazınca gereken kodları bulursun

T

tahtakale

Misafir
Cpanel içinde hotlink pro. diye bir yer var, oraya girip jpeg, jpg, gif .zip işte ne çalınmasını istemiyorsan uzantılarını yazıyorsun, enable tuşuna basıyorsun, işlem tamamlanıyor.En azından senin resim dosyalarını korumak için iyi bir yöntem olduğunu söyleyebilirim.
Konu hakkında hostunun destek servisi ile görüşmeni tavsiye ederim.

S

SaveTargetUs

Misafir
ilginiz ve bilgilendirmeniz için teşekkür ederim, çok saolun yoktur ve tahtakale. Bu konuda bilgim yok. Ben en iyisi araştırıp bir döküman bulayım ve okuyayım. Saolun tekrardan.

manyax

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
resimleri hotlink protection olan bi hosta koyup ordan açtırman iyi olur

~Aykut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben hotlink den yasaklıyorum ama bir şey var yapamadıgım
mesela resmi koyunca başka resim nasıl cıkartacagım ?

benim sitemdeki bir resmi eklyince adamlarda orn. resmi alamazsin gibi bir resim yapip onu gostermesini istiyorum :S

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.