Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Kayıt Ol

Godaddy reseller olmak 6.30$ .com

webyazilim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba,
godaddy reseller bölümünü incelerken gördüm 6.30 $ a .com taban fiyatı verip satış yapabiliyomuşsunuz. Fakat daha önce şuanda ulaşamadığım bir arkadaşım bunu yapmış sorun yaşadığını söylemişti. Soramıyorum yok çünkü.

acaba godaddy basic reseller kullanan var mı ? kuponlarla falan 79 $ a düşüyor fiyatı. Alsak domainlerimizi ve hostlarımızı daha ucuza mal etmiş olur muyuz ne dersiniz ?

webyazilim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bildiğim bölümü cevaplayım. bi şekilde boşa gitmediği aşikar ücretin. çünkü kimse almasa sen 50 domain al ücreti zaten kazanıyorsun geriye. Ama sonradan bu ödemeyi yapmak için olmaz 5000 domain satacaktın ki para verelim derlerse durum sakat. yani belli limiti geçince alacaksam o parayı zor iş.

bir de domain discount club var 6.49$ a düşüyor .com %27 indirim ile. 89 $ üyelik ama yine kuponla 69$ a düşürülebiliyor. yani godaddy çalışmakta kararlıysan 35 domain üstü yenileme, transfer falan yapıyorsan bi şekilde o da karlı oluyor. ama tabi resellerda host falan fiyatlarınıda sen belirliyormuşsun ki ucuza alıcan demek oluyor bu.

bakalım bayilik neymiş bir bilen çıkar dezavantajı varsa söyler elbet, olmadı ben alıp durumu bildirrim :D