İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

godaddy transfer sorunu?

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
arkadaşlar godaddy e başka bir yerden domain transfer yapıyorum ancak yanlışlıkla karşı taraf transferi iptal etmiş daha sonra bende tranfer istegi için re-tranfer dedim ancak cp nin sag tarafında birtakım yazılar var ve en altta ise

To accept incoming domain transfers with your Transaction ID and Key, please visit the Accept Transfers page.

yazıyor...sanırım ilk transfer sırasında yaptıgım gibi id ve security kodunu girmem gerek ancak re-tranfer dedikten sonra maile böyle bir bilgi gelmedi ve domain status tada...
Pending Current Registrar Approval
yazıyor???
acaba herşey yolundamı?? bana göre deil ama bilmedigim için bi hata yapmak istemiyorum

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
yolunda bi süre beklemeniz gerekiyo. godaddyde translfer işleleri bikaç gün alabiliyo. durumu farkettikleri zaman size gerekli maili gönderirler. hesabınıza giriş yaptıktan sonra menü var domain transfer gibi oraya girip kontrol edin ve tekrar istekte bulunun. karşı taraf kabul etsin. ş uan olanlar sadece transfer süresini uzatıyo o kadar.

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
sorun hala devam ediyor?

arkadaşlar transferin gerçekleştigine dair mail aldım ancak godaddy e bakınca domainin hala transferde oldugunu görüyorum...ayrıca whois den bakıncada godaddy de oldugunu ama please call falan diyo anlamadım...bi bakıp yardımcı olun bana yaa :(

http://www.whois.sc/orhunyilmaz.com

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.