İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Godaddy'nin Yeni Himeti

omerucan

0
İyinet Üyesi
Katılım
9 Eylül 2004
Mesajlar
162
Reaction score
0
Arkadaşlar belki herkesin haberi vardır bilmiyorum ama ben yine de paylaşayım dedim.

Godaddy www.tdnam.com ile yeni bi hizmet başlattı. Artık godaddy'de de domainlerinizi satabiliyorsunuz. Daha da ötesi düşmek üzere olan domainleri görebiliyor ve bunlara açık arttırma usulü ile 10$ arttırarak teklif verebiliyorsunuz. Eğer teklifi kazanırsanız 45 gün sonra domain sizin oluyor. Forumda satılan domainlerin aksine ingilizce jenerik domainleri 20 dolar gibi bi fiyata almak mümkün.

Ama öncelikle üye olmanız gerekiyor. Üyelik ise yıllık 4.95$ . 2 harfli domainleri bile bulmanız mümkün ama biraz daha keseyi açmak gerek :rolleyes:
 

LoRD_YenGeC

0
İyinet Üyesi
Katılım
7 Haziran 2005
Mesajlar
0
Reaction score
0
godaddy nin daha onceleri domain ihale olayinda yetersiz kaldigini falan okumustum digerlerine gore ama bakalim bu yeni etkinlik neler gostericek.
uye olup incelemek gerek
 

R2NET

0
İyinet Üyesi
Katılım
23 Mayıs 2007
Mesajlar
14
Reaction score
0
up için özür dilerim.
Burada bir kaç tane domain beğendim ve almayı düşünüyorum, para ile üye olduktan sonra açık arttırmaya katılacağım fakat kazandıktan sonra kaç gün içinde panelime gelecek ? Ayrıca anlamadığım bir nokta var şimdi burada düşen domainler mi satışa çıkarılıyor yoksa kullanıcılar mı satıyor :)

teşekkürler..
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst