İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

GODADY deluxe plan ASP host kullananlara soru

annudora

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Bi ara kullanmıstım ve sorun şu olmustu : ÇOKLU host etmek icin girilen her domain icin ROOT acmıyor. yani USERNAME/domain.com seklinde klasor olusuyor ve <--include virtual=...---> deyince <---=domain.com/x.asp---> seklinde girmek gerekiyordu. ve TÜM imaj dosya yollarına domain.com/... eklemek gerekiyordu bu beni baya bi yormustu. Acaba hala oylemi merak ettim. bu aralar alınabilecek godadyden baska uygun yer bulamadım ASP icin.

XR9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
bende bugün aldım deluxe hosting. hosting panelinden domain eklerken root'mu yoksa klasörmü olacağını seçiyorsun.
örneğin deneme.com'u root olarak ekledik, dosyaları direk atıyoruz ftp ile.
sonra denememe.com'u ekledik denememe klasörü ile. dosyaları denememe klasörüne atıyoruz ftp ile. imaj yollarında sorun yok.
http://img526.imageshack.us/img526/6631/thfet8.jpg

cinbaba

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben bir aydır kullanıyorum,eğer veritabanı access ise baya uğraşman gerek
mysql ise kolay taşırsın...

Sodom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Veritabanın access ise aynı tablodaki verileri değiştirebilirsiniz. Tabi herşeyden önce tedbir amacıyla veritabanınızı yedekleyiniz ve yeni bir db oluşturup üzerinde 1-2 deneme yapıp kodların çalışmasını kavrayınız.

<%
set bag = Server.CreateObject("ADODB.Connection")
bag.Open "DRIVER={Microsoft Access Driver (*.mdb)}; DBQ=" & Server.MapPath("db.mdb")
Set rs = Server.CreateObject("ADODB.Recordset")
sql = "SELECT * FROM tablo"
rs.open sql,bag,1,3
do while not rs.eof
degis = Replace(rs("oneri"),"S","Ş")
rs("oneri") = degis
rs.update
degis = ""
rs.movenext
loop
%>

db.mdb de tablo klasöründe oneri alanındaki Ş leri S yapıyor. Öncelikle deneyiniz belki Ş ile S yerini ters yazmış olabilirim. Yaklaşık 1 yıldır kullanmıyorum. İki kısımda da boşluk vardı. Şimdi kendim yazdım Ş ve S yi. Ters yazmış olabilirim.

( Godaddy de en uyuz olduğum şey access db de Tr karakterleri bozuk kaydediyor. Godaddy de host ederken güzel gösteriyorda hostu değiştirmek istediğinizde tam bir facia ya dönüşüyor. )

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.