İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Gökyüzüne Bakın, Ay Yıldız

XR9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
bu güzel günde gökyüzünün bu gösterisi tesadüf mü?

hilal ve karşısında yıldız. harika, kaçırmayın.

yıldızın önüne bulut geliyor ara sıra, bekleyin :)

foto 1
foto 2 net olsun diye gece manzarası moduna almıştım fakat kameranın ayağı olmadığı için en net böyle çekebildim.

bendeki makinayla ancak bu kadar :)

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
güzel yakalamışsın tebrikler. 2. fotoğrafı çekerken elinmi titremiş banamı öyle geldi :D

XR9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
ikinci fotoda net olsun diye gece manzara çekimi moduna almıştım. kameranın ayağı olmadığı için bi türlü net çekemedim. sanırım çok hassas bir mod. en net böyle çekebildim kusura bakmayın :D

annudora

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Venüs olması lazım o. yakında cok yaklasıcaklar diye soleniodu gazetelerde filan. demekki bu sıralarmıs. bende bakem bari :D tabi hala yakınlarsa. neyse ay gorunmuomus pencereden :)

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
3391793.jpg
3391794.jpg

kostak

0
Yasakli Uye
Reaction score
1
çok süper olmus valla tam yakın olsaydı daha güzel olurdu uzun zamandır gökyüzüne baktığım yoktu :( iş iş iş ev ev ev

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
19 mayıs saat 21 de kıbrısdan okadar güzel bir görüntü vardıki eminim bütün rum kesimi gıcık olmuştur:)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.