İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

goldenchase yeni oyun iyi paralar kazanırsınız...

demon280

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yeni bi oyun arkadaşlar günlük bonus veriyor onlarla cüce satın alıp günlük kazanç sağlıyorsunuz bu ptc sitelerindeki referrals gibi ancak bunda tıklamama olayı yok günlük bu kadar puan verir dio sana sen zaten günlük ne kadar veriyor diye bakıp alıosun kısa zaman da güzel paralar kazanabilirsiniz

üye ol

demon280

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tabiki en başta daily bonuslarla 100 gold yapın onla dwarf satın alın tabi deposite yaparsanız hızlıca alırsınız tabi dwarfları ve onlar madende kazı yapar ve ayrıyatten günlük yada saatlik puan kazandırır size böle hızlıca puan toplayabilirsiniz

demon280

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bide referansınla insanları kayıt ettirirsen haftalık yarışma var ilk 3 e para ödülü var ve ödüller
çok iyi

1.ye 1500$
2.ye 1000$
3.ye 500$

böle bi ödül hiçbir site de yok

demon280

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
günlük bonus diye bişy var 24 saatte 1 alabiliyorsun onlarla da dwarf satın alıosun bu ptc sitesindeki rent referrals muhabbeti gibi ama yok ben hızlı başlangıç yapıcam 10tl yatırıp dwarf alıp hızlıdan para kasmak istersen 10tl maximum 11 günde çıkıyor ve bu satın aldığın dwarflar yani referral gibi düşün sınırsız sende oluyor 1 aylık diil çok iyi kazanç yani

hassanmetin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ref kazancı nasıl

şimdi 100 gold olan cüce den bi tane kiraladım sonra ne yapmam gerekli

demon280

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ondan gelen puanlarla bi tane daha 100 goldluk kirala ardından büyük cücelere geç biyerden sonra almana gerek kalmıcak ondan sonra hızlıca para basmaya başlıosun bu arada hem cüceden saatlik puan geliyor hem de maden de kristal filan çıkartıyolar ve onlarıda puana dönüştürüosun:)

hassanmetin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tamam da bu dediklerini nasıl yapcam :) oyun da hiç bişey yok ki. sistem kendi kendine mi yapıyo...

demon280

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet kardeşim cücelerin yanında yazıyor ne kadar puan verdiği 10 per hour saatte 10 puan demek mesela bişy yapmana tabiki gerek yok sen referrals kiraladığında bişy yapmadan o reklam tıkladığında sana geliodu ya para bunu da öle düşün

hassanmetin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
storage kısmında 0,11 payment points birikmiş altındaki toplaya tıkladım topladı sanırım bunları da cüce almak için kullanabiliyormuyuz ?

demon280

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet birikince dolar olarak çekebiliosun da kaçta çekildiğini bilmiyorum tam olarak

zafer_can

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
cücenin ürettiği kristalleri golda dönüştürdüğünde kesinti yapıyor mu?
bir de ne kadar birikmesi lazım çekim yapabilmek için? para çekme işi nasıl yapılıyor bulamadım bir menü

balance kısmında cash out kısmında yazan yer acaba neye karşılık geliyor biliyor musunuz?

demon280

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
paypalla çekiceksen onların maili var ona bilgilerini yolluyosun onlar paypalını kaydediyor gold çevirince kesinti yapmıyor

hassanmetin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
cüceleri 2 yaptım bu gece günlük bonus 50 civarı gelirse 3 olcak :D

zafer_can

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
benimde cuce 2 oldu bu aksam. ama kristallerden gelen gold suan cok az oluyor. is günlük bonuslara kaliyor. onlardan yuksek gelirse iyi

demon280

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
aslında para yatırıp cüce almak lazım da kıyamıyorum paraya

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5