Piyasanın tartışmasız en gelişmiş özelliklerine ve en fazla oyununa sahip olan satılık oyun sisteminin yeni versiyonu yayımlanmıştır. Piyasanın arz-talep dengesini baz alarak hazırlamış olduğumuz bu versiyonda facebook ve Messenger entegrasyonları mevcuttur.
Gelişen teknoloji koşullarında siz üstünüze düşeni yaparken LobivaOS ekibi sizin için yenilikleri takip eder ve sistem iyileştirme çalışmaları sistem kaynaklı olası hataların çözümü, performans güncellemelerini sizin için düşünür ve uygular.
Tüm bu uygulamalar ücretsiz olarak sunulmakla beraber, destek hizmetinin ekstra bir ücreti ve süre sınırı bulunmamaktadır. Müşterimiz olduğunuz müddetçe hizmetlerimizin desteklerinden sınırsızca yararlanabilirsiniz. Böyle bir sisteme sahip olmanın yanında farklı oyun çeşitlerinden istediğinizi sipariş verebilirsiniz.
10 tane oyuna sahip olan LobivaOS oyun türleri aşağıda listelenmiştir.
Batak (İhaleli-Gömülü)
Pişti (Blöflü-Normal)
Taraftar Tavlası
Düz Okey
KDV (Banko)
101 (Yüzbir)
34
51
Bunun dışında her versiyonda sistemin daha fazla özelleştirilmesine imkan tanıyoruz, bu sebeple artık desenler ve hareketli-hareketsiz ifadelerin tamamı sizin tercihleriniz ile şekilleniyor. LobivaWS ile sürükle bırak desteği sayesinde ifade ve desenlerinizi yönetmek çok basit.
Uzun zamandır talep edilen bir diğer konu ise, Çözüm ortaklığı projemiz.
Bu proje ile LobivaOS platformunu sizde satarak ciddi komisyon gelirleri elde edebilirsiniz. Belirli sayıda çözüm ortaklığı kuracağımızdan dolayı ücretsiz olarak ön başvuru taleplerini almaya başlamış bulunuyoruz.
Çözüm ortaklığı Ön Başvuru Formu
LobivaWS alt yapısı ile hazırlanan tanıtım sitesi yayına girmiş bulunmaktadır. Tüm oyunlarımız, modüllerimiz ve bunların dışında kalan tüm herşey tanıtım sitesinde yer almaktadır.
Talep etmeniz durumunda LobivaOS'yi ve LobivaWS'yi ücretsiz olarak test etme imkanına sahipsiniz.
Referanslarımızın çoğu web sitelerini güncelleyip LobivaWS platformuna geçiş yapmıştır. LobivaWS kullanan müşterilerimiz temalarını kendileri istedikleri gibi düzenleyebilmektedir.
Fiyatlarımız Tanıtım dergimizde yer almaktadır.
Bütçenize göre en uygun taksitlendirme ve fiyat teklifini almak için lütfen bizimle iletişime geçin.
Örnek Facebook Entegresi
Örnek Messenger Entegresi
Tanıtım Sitesi: http://lobivaos.devartes.com
Üretici Şirket: www.devartes.com